Črno-beli so danes odigrali že četrto pripravljalno tekmo. Muraši so ob 15. uri na umetni travi v Fazaneriji gostili vodilno ekipo 2. SNL NK Radomlje. Naši fantje so bili boljši nasprotnik in prepričljivo dobili tekmo s 6:0. Tudi tokrat sta za Muro zaigrali dve različni enajsterici. V prvem delu so igrali: Šafarić (vratar), Rebernik, Andrejč, Peričić, Zorman, Šporn, Lorbek, Šušnjara, Kouter, Mörec in Žižek. Mura je prvi polčas dobila z 2:0. Prvi zadetek je padel v 35. minuti, ko je z močnim strelom od daleč zadel Luka Šušnjara. Izid polčasa je v 40. minuti postavil Nino Kouter, ki je žogo brez večjih težav pospravil v gol.

 

V drugem delu tekme so za Muro igrali: Obradović (vratar), Kous, Bošković, Maruško, Pucko, Kozar, Horvat, Perčić, Ćerimagić, Karničnik in Maroša. Muraši so v drugem polčasu uspeli zabiti še štiri zadetke, svojo mrežo pa ohraniti nedotaknjeno. Med strelce so se v drugem polčasu vpisali: mladinec Filip Perčić, Žan Karničnik, Tomi Horvat in Amadej Maroša.

 

Tudi na tej tekmi so priložnost za igro dobili štirje mladinci: Alen Andrejč, Maksimiljan Zorman, Vito Mörec in Filip Perčić.

Današnjo tekmo so izpustili: Rok Sirk, Klemen Šturm in Luka Bobičanec, ki se počasi vrača v ritem treningov.

 

Naslednjo pripravljano tekmo bodo črno-beli odigrali v četrtek, 31. januarja 2019 proti Dravi iz Ptuja, potem pa sledi selitev v Turčijo.

 

Mura : Radomlje 6:0 (2:0)

Strelci za Muro: Luka Šušnjara, Nino Kouter, Filip Perčić, Žan Karničnik, Tomi Horvat in Amadej Maroša.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice