S serijo zmag v ligi U15 nadaljuje naša selekcija U15, ki je danes z 0:1 v Kidričevem premagala Aluminij. Edini zadetek na tekmi je dosegel Žan Buček.

 

Na umetni travi v Fazaneriji so naši kadeti in mladinci gostili vrstnike Krškega. Murini kadeti so z izjemno dobro igro povsem nadigrali goste in slavili visoko zmago s 4:1. Črno-beli so prevladovali skozi celo tekmo in razlika bi lahko bila tudi precej višja. Gostje so edini zadetek dosegli po protinapadu. Za Murino zmago so zadeli: Rok Erniša, Aljaž Antolin, Žiga Laci in Nikola Vuksanović.

 

Precej manj sreče kot kadeti so danes imeli naši mladinci, ki so sicer tekmo pričeli zelo solidno, ampak že v 25. minuti so črnobeli ostali z igralcem manj, saj je neposredni rdeči karton prejel Gal Šinkec. Gostje so to kmalu izkoristili in zabili edini zadetek na tekmi. Črno-beli so se sicer trudili vse do konca, ampak rezultata niso uspeli izenačiti. Za namenček je po zelo čudnih odločitvah glavnega sodnika Mura tekmo končala celo z dvema igralcem manj, saj je rdeči karton prejel tudi Maksimiljan Zorman.

 

U15 Aluminij : Mura 0:1 (0:0)

Strelec za Muro: Žan Buček

 

U17 Mura : Krško 4:1 (2:0)

Strelci za Muro: Rok Erniša, Aljaž Antolin, Žiga Laci in Nikola Vuksanović

 

U19 Mura : Krško 0:1 (0:1)

Značke novice