Danes ob 17. uri po turškem času so naši fantje odigrali prvo pripravljalno tekmo na delu priprav, ki jih bodo opravili v Turčiji. Tekma je bila odigrana na igrišču v sklopu hotelskega kompleksa Starlight Resort. Tekma med Muro in ukrajinskim prvoligašem Chornomoretsom iz Odesse se je končala tako kot se je pričela. Torej z nedoločenim izidom brez zadetkov.

 

Za Muro so tekmo pričeli: Obradović (vratar), Karničnik, Peričić, Maruško, Šturm, Kozar, Kouter, Horvat, Maroša, Perčić in Sirk. V nadaljevanju tekme so priložnost v vrstah Mure dobili še: Ćerimagić, Rebernik in Žižek. Današnjo tekmo je izpustilo kar nekaj pomembnih igralcev v črno-belih vrstah. Zaradi trebušnih težav so bili odsotni: Lorbek, Šporn, Šušnjara in Kous. Bobičanec še zmeraj ni pripravljen za tekme. S poškodbo gležnja se ubada tudi Pucko.

 

Mura : Chornomorets Odessa 0:0 (0:0)

 

Že jutri bi morali naši fantje odigrati naslednjo pripravljalno tekmo proti Rakowu iz Czestochowa, ampak je bila ta tekma danes s strani poljskega kluba odpovedana. Naslednja pripravljalna tekma tako našo ekipo čaka prihodnji torek, 12. februarja, ko se bodo črno-beli pomerili z ruskim Spartakom iz Moskve.

 

Posnetek tekme med Muro in Chornomoretsom:

 

Značke novice