Naša članska ekipa je včeraj odigrala prijateljsko tekmo proti madžarskemu drugoligašku BFC Siofok. Tekma je bila odigrana v Lutomeru. Črno-beli so tekmo pričeli v postavi: Obradović (vratar), Kous, Kurbus, Peričić, Pucko, Kouter, Horvat, Šušnjara, Bobičanec, Karničnik in Maroša. V dokaj izenačeni tekmi, so naši fantje povedli v zaključku prvega polčasa. V 42. minuti je obrambi gostov pobegnil Žiga Kous, ki je podal v sredino in Amadej Maroša je brez težav zadel za vodstvo Mure z 1:0. Prvi polčas je Mura dobila z 1:0.

 

V drugem polčasu je prišlo do precej sprememb v postavi Mure. Priložnost za igro so dobili še: Maruško, Šturm, Kozar, Lorbek, Sirk, Rebernik in Patrice. Mihael Rebernik je po dolgem času spet stopil na igrišče. V preteklih tednih se je namreč ubadal s poškodbo (vraščen noht). Priložnost, da se dokaže je dobil tudi Patrice Sousia, ki se trenutno nahaja na preizkušnji. Gre za 19-letnega napadalca iz Kameruna, ki je bil član mlajših selekcij Barcelone. V drugem polčasu sicer zadetkov nismo videli in tekma se je končala z minimalno zmago Mure z 1:0.

 

Sedaj se vse misli usmerjajo proti naslednji pokalni tekmi, ki bo odigrana v sredo, 12. septembra 2018 ob 15.30 uri na Fazaneriji proti Rudarju iz Velenja.

 

Posnetek drugega polčasa tekme s Siofokom.

 

Značke novice