Bine Anželj s profesionalno pogodbo

Bine Anželj do prve profesionalne pogodbe v Muri.

Trdo delo in dobre igre v mlajših selekcijah so se obrestovale – kapetan kadetov Bine Anželj je podpisal profesionalno pogodbo s čarno-bejlimi, ki ga na Muro veže do 30.6.2025.

Strategija Mure je že vseskozi zagotovitev kvalitetnih pogojev za delo in razvoj mladih nogometašev, ki bodo v prihodnje lahko konkurirali tudi za nastop v naši prvi ekipi. Med te perspektivne nogometaše spada tudi visokorasli osrednji branilec Bine Anželj, ki je s svojimi kvalitetami dokazal, da si zasluži prvo profesionalno pogodbo.

Bine Anželj: “Že od nekdaj je bila moja želja, da s svojimi igrami pridem do profesionalne pogodbe v Muri, v klubu za katerega navijam že od malega. Da so v klubu v meni videli potencial, mi daje vedeti, da nekaj delam prav, da sem na pravi poti. Podpis pogodbe pa je motivacija in obveza za naprej, da še bolj trdo delam in garam ter povrnem zaupanje, ki so mi ga pokazali v klubu. Ob tem se moram zahvaliti vodilnim v klubu, da so mi dali priložnost, ki jo bom zagrabil z obema rokama”.

Minimalno 8 znakov