Borna Proleta je čarno-bejli!

Muraši smo dobili šestega novinca v tem prestopnem roku. Pogodbo z Muro je podpisal 21-letni osrednji branilec Borna Proleta.

Čarno-bejli smo dobili novega branilca, konkurenco v osrčju obrambe bo zaostril Borna Proleta, ki je bil v Murski Soboti na preizkušnji praktično od začetka priprav, danes pa je podpisal pogodbo, ki ga na Muro veže do 30.6.2025.

Proleta je bil v lanski sezoni član Primorja, za katerega je odigral 28 tekem v vseh tekmovanjih in ob tem, kot osrednji branilec, dosegel 5 zadetkov. V preteklosti je bil član hrvaških NK Neretvanac, NK Jarun, NK Vrapce, NK Kustosija.

Borna Proleta: »Zadovoljen sem, da sem podpisal pogodbo z Muro. Tu sem že nekaj časa, spoznal sem se z novimi soigralci in videl način dela glavnega trenerja. Naredil bom vse, da bom izpolnil njegova pričakovanja in pričakovanja kluba ter navijačev. Že na generalki sem videl, da pripravijo dobro atmosfero, vem, da bo v prvenstvu še boljše. Muro poznam, o njej sem slišal samo pohvale in verjamem, da nas čaka dobra sezona«.

Borna, dobrodošel pri Muri!

Minimalno 8 znakov