Bravo v zadnji minuti do zmage v Fazaneriji

V 33. krogu Prve lige Telemach smo v Fazaneriji gostili ljubljanski Bravo in v 94. minuti prejeli zadetek za poraz na domačih tleh.

NŠ Mura : NK Bravo 0 : 1 (0 : 0)

Kramarič 94.

NŠ Mura: Mihelak, Sadriu (od 64. Šarić), Morris, Balažic, Kuzmić, Maruško, Brkić (od 64. Kasalo), Kous, Tripi (od 64. Zličić), Klepač, Daku.

Tekma v Fazaneriji se ni končala po naših željah. V 94. minuti srečanja je za zmago Brava zadel Martin Kramarić. V prvem polčasu gledalci niso videli veliko poizkusov, najbližje zadetku je bil Luka Štor, ki je meril po podaji iz kota, a je bil na pravem mestu Klemen Mihelak. V nadaljevanju boljša igra Murašev, sploh od 64. minute naprej, ko je trener Dejan Grabić opravil tri menjave in v igro poslal Lazarja Zličića, Nika Kasala in Ivana Šarića. Slednji bi se lahko znašel v vlogi asistenta, ko je v gneči pred vrati podal do Mihaela Klepača, ki pa iz bližine ni uspel zadeti. Kasneje se je priložnost po podaji Zličića ponudila Srđanu Kuzmiću, a je meril premalo natančno in ni uspel premagati gostujočega vratarja. Proti vratom je kasneje meril tudi Mirlind Daku, a žogo poslal preko vrat. V praktično zadnjem napadu pa šok v Fazaneriji, po podaji iz leve je Martin Kramarić zadel za 1 : 0 in poskrbel za veselje Ljubljančanov.

Minimalno 8 znakov