Darick Kobie Morris zapušča Muro

Darick Kobie Morris ni več član Mure. Hrvaški branilec bo kariero nadaljeval na Kitajskem.

Po letu in pol se od Fazanerije poslavlja branilec Darick Kobie Morris, ki se je v Fazanerijo preselil junija 2022. Kobie je hitro postal standardni član prve enajsterice, za Muro pa je v letu in pol zbral 44 nastopov v vseh tekmovanjih, ob tem se je trikrat vpisal med strelce. Pol leta pred iztekom pogodbe zapušča Fazanerijo in se seli na Kitajsko, kjer bo branil barve Meizhou Hakka.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »Kobie si je pol leta pred iztekom pogodbe zaželel novega izziva in zato smo z njim sporazumno prekinili pogodbo. Rad bi se mu zahvalil za njegov doprinos in mu zaželel vse dobro v nadaljevanju kariere«.

Darick Kobie Morris: »Murašice in Muraši, hvala vam za to leto in pol v Murski Soboti. Od prvega dne ste me sprejeli in poskrbeli, da sem se počutil kot doma. Hvala vam za podporo na vsaki tekmi od prve do zadnje minute, še posebej na naši Fazaneriji, kjer je bila vedno odlična atmosfera in kjer je bilo vedno najboljše igrati. Ponosen sem, da sem branil barve Mure. Še enkrat hvala za vse in pozdrav do ponovnega snidenja«.

Kobie, hvala in uspešno v nadaljevanju kariere!

Minimalno 8 znakov