Dvojno vodstvo premalo za zmago v Fazaneriji

V 13. krogu Prve lige Telemach smo v Fazaneriji gostili Koper in remizirali z 2 : 2.

NŠ Mura : FC Koper 2 : 2 (1 : 0)

Trontelj 11., Maroša 47.; Barišić 67., Tripi (ag.) 86.

NŠ Mura: Mihelak, Sadriu, Morris, Maruško, Kous (od 69. Kurtović), Jurišić, Tripi, Trontelj, Brkić, Maroša (od 74. Kasalo), Shabanhaxhaj (od 90. Spasojević).

V Fazaneriji smo v 13. krogu Prve lige Telemach doma gostili Koper, srečanje pa se je končalo z delitvijo točk. Muraši smo srečanje dobro začeli in v 11. minuti povedli preko Žana Trontlja, ki je z diagonalnim strelom zadel po globinski podaji Dardana Shabanhaxhaja. Po vodstvu z 1 : 0 smo nadzorovali potek tekme in imeli preko Amadeja Maroše priložnost, da bi vodstvo pred polčasom podvojili, a nam to ni uspelo. 

Takoj v prvi minuti nadaljevanja povišanje vodstva na 2 : 0. Po napaki gostujočega vratarja je do žoge prišel Shabanhaxhaj, v nadaljevanju akcije pa je bil v gneči najbolj spreten Amadej Maroša. Sledilo je še nekaj obetavnih protinapadov čarno-bejlih, a ni bilo pravega zaključka. Na drugi strani je trener gostov Safet Hadžić poživil igro z izkušenimi nogometaši, v 67. minuti je Maks Barišić od vratnice znižal vodstvo na 2 : 1. V 84. minuti je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Roko Jurišić, minuto zatem pa je Filippo Tripi zatresel lastno mrežo in srečanje se je končalo z delitvijo točk.

Minimalno 8 znakov