Emir Saitoski je čarno-bejli!

Nova selitev na relaciji Murska Sobota – Domžale, tokrat v obratni smeri. Emir Saitoski je nova okrepitev čarno-bejlih.

Emir Saitoski je tretja okrepitev Mure v letošnjem poletnem prestopnem roku. Saitoski, ki se najbolje znajde na položaju krila, je v dresu Domžal zbral 37 tekem v zadnjih dveh sezonah, za Domžale pa je nastopal tudi v UEFA Youth League, kjer je zbral pet nastopov. V mlajših selekcijah Domžal je sicer odigral 61 tekem in dosegel 25 zadetkov.

Saitoski, ki ima državljanstvo Slovenije in Severne Makedonije, je v mlajših selekcijah igral za reprezentanco Severne Makedonije, “nogometno državljanstvo” pa je zamenjal v lanskem letu in je medtem že zbral tri nastope za slovensko reprezentanco do 21. leta starosti. Saitoski je pogodbo z Muro podpisal do 31.5.2026.

Denis Rajbar: »Emir je mladi reprezentant Slovenije, ki je v minuli sezoni v dresu Domžal že demonstriral nekaj svojega nogometnega znanja. Je tip nogometaša kakršnega smo iskali in kot ga še nimamo. S svojo živahnostjo lahko zelo poživi igro in zagotovo bo zaostril konkurenco na krilnih položajih«.

Emir Saitoski: »Vesel sem, da bom v prihodnje nosil dres Mure. Vem, za kakšen klub gre, vem kam prihajam in kakšna so pričakovanja navijačev. Verjamem, da bom klubu z dobrimi igrami povrnil zaupanje, navijačem pa obljubim, da bom vedno dal vse od sebe«.

Emir, dobrodošel v Muri!

Minimalno 8 znakov