Fazanerija je videla drugo zaporedno domačo zmago

Muraši smo na zadnji letošnji tekmi v Fazaneriji prišli do druge zaporedne zmage, padle so Domžale.

NŠ Mura – Domžale 1 : 0 (1 : 0)

Trontelj 36.

NŠ Mura: Raduha, Trontelj, Proleta, Morris, Ščernjavič, Tripi, Maruško, Shabanhaxhaj (od 90.  Dobrovoljc), Cottrell (od 46. Maroša), Brkić (od 75. Kurtović), Jovičević (od 70. Turudija).

Muraši smo na zadnji letošnji tekmi v Fazaneriji prišli do druge zaporedne zmage, tokrat smo z 1 : 0 premagali Domžale. Prva priložnost na srečanju je pripadla gostom, Nick Perc se je sam znašel pred Florijanom Raduho, ta pa je strel domžalskega vezista uspel zaustaviti. V 36. minuti pa smo udarili čarno-bejli. Filippo Tripi je z natančno globinsko podajo v kazenskem prostoru na desni strani našel Žana Trontlja, ta pa je žogo poslal med nogama domžalskemu vratarju za vodstvo z 1 : 0. Gostje so imeli ob koncu prvega polčasa priložnost za izenačenje, a je Daniel Offenbacher meril za las preko vrat.

V 57. minuti srečanja lepa priložnost za Domžale, iz leve strani je meril Mario Krstovski, ponovno se je z obrambo izkazal Raduha. V 69. minuti je po desni prodrl Danijel Šturm, žogo poslal pred vrata, tam pa jo je iz bližine zgrešil Krstovski. Muraši smo bili nevarni iz protinapadov, najlepšo priložnost, da bi potrdil zmago je imel v 85. minuti Dardan Shabanhaxhaj, ki pa je žogo poslal preko vrat. Muraši smo uspeli do konca srečanja odbiti vse napade gostov in se veselili druge zaporedne domače zmage.

Minimalno 8 znakov