Iz Gorice še drugič letos z remijem

V 26. krogu Prve lige Telemach smo gostovali v Gorici in prišli do remija z 1 : 1.

ND Gorica : NŠ Mura 1 : 1 (0 : 0)

Stankovski 53.; Morris 80.

NŠ Mura: Mihelak, Kuzmic, K. Cipot, Morris, Beganović, Maruško, Tripi (od 61. Šarić), Šroler (od 46. Klepač), Zličić, Shabanhaxhaj, Petković.

Gostovanje v Gorici je še drugič letos prineslo delitev točk. Muraši smo srečanje dobro začeli, nato pa nekoliko popustili in nismo izpolnjevali zastavljenega načrta trenerja. Domačini so v drugi polovici prvega polčasa prevzeli iniciativo, imeli tudi priložnost za vodstvo, a se je z obrambo izkazal Klemen Mihelak. V prvem polčasu je bil pri čarno-bejlih najbližje zadetku Kai Cipot, ki je z glavo meril iz kakšnih osmih metrov, domači vratar je žogo uspel odbiti preko vrat.

V nadaljevanju hladen tuš za Muro. Po predložku iz prostega strela je žoga preletela Cipota in se nesrečno, od noge Srđana Kuzmića odbila točno na nogo Stankovskega, ki je iz bližine zadel za vodstvo domačih z 1 : 0. Trener Dejan Grabić je reagiral, v igro poslal Mihaela Klepača in Ivana Šarića, ki sta poživila igro, ravno Šarić je imel lepo priložnost, a je žogo iz bližine z glavo poslal preko vrat. V 80. minuti pa izenačenje, Klepač je izvedel kot, pred vrati pa je bil najbolj spreten Darick Kobie Morris, ki je zadel za izenačenje. Ravno Morris je bil nekaj minut kasneje prekratek, da bi poskrbel za popoln preobrat.

Minimalno 8 znakov