Iz Šiške brez točk

Muraši smo v 17. krogu Prve lige Telemach gostovali v Šiški, od koder smo se vrnili brez točk.

AŠK Bravo – NŠ Mura 2 : 0 (1 : 0)

Pečar 12., Kerin 62.

NŠ Mura: Mihelak, Trontelj, Morris, Proleta, Jurišić, Brkić (od 63. Jovičević), Tripi, Maruško, Cottrell (od 74. Spasojević), Shabanhaxhaj, Maroša.

Muraši smo včeraj gostovali v Šiški, domov pa se žal vrnili praznih rok. Začetek srečanja je bil obetaven, čarno-bejli smo imeli iniciativo, a v trenutkih, ko smo pritiskali, so udarili domači. V kazenskem prostoru se je po iznajdljivi podaji Luke Kerina sam pred Klemnom Mihelakom znašel Martin Pečar in zadel za 1 : 0. Čarno-bejli smo imeli v 26. minuti lepo priložnost, da bi rezultat izenačili, toda strel Dardana Shabanhaxhaja iz enajstih metrov je domači vratar uspel odbiti v vratnico.

V drugem polčasu smo Muraši poskušali prebiti blok domačih, a nam to ni uspevalo, po drugi strani pa so vsi streli končali v naročju domačega vratarja. Bravo je bil izjemno nevaren v protinapadih, kjer je prednjačil Matej Poplatnik, a mreže Mure ni uspel zatresti. V 62. minuti pa nov zadetek Brava, po podaji Pečarja je tokrat pred vrati najbolje reagiral Kerin in zadel za končnih 2 : 0. 

Minimalno 8 znakov