Jaka Domjan podaljšal pogodbo z Muro!

Prvi strelec mladinske lige Jaka Domjan, ki je letos vpisal tudi štiri nastope za člansko ekipo, je podaljšal pogodbo z Muro do leta 2026.

Jaka Domjan, ki se je k Muri preselil 30. maja 2021, je danes podaljšal sodelovanje s čarno-bejlimi. Domjan je v lanski sezoni debitiral v članski ekipi, letos pa blesti v mladinski konkurenci, kjer čarno-bejli trenutno vodijo, mladi napadalec pa je ob tem zabil 17 zadetkov na 16 srečanjih in je prepričljivo prvi strelec prvenstva. Z dobrimi igrami si je prislužil tudi zaupanje trenerja članske Vladimirja Vermezovića, ki ga je letos štirikrat poslal v igro, dvakrat v prvenstvu in dvakrat v pokalnem tekmovanju.

Podaljšanje pogodbe z Domjanom je še en korak več v uresničevanju zastavljene strategije kluba, ki temelji na vzgoji mladih igralcev in priključevanju v člansko ekipo. Pogodbo s čarno-bejlimi je Domjan podaljšal do 30.6.2026.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »Podaljšanje pogodbe z Jako je skladno s strategijo kluba, kjer želimo črpati igralce iz naše nogometne šole in letno članski ekipi priključiti dva do tri perspektivne nogometaše. Jaka je definitivno eden od teh, je prvi strelec mladinske lige, pokazal je pravi pristop, angažiranost in verjamem, da je pred njim lepa prihodnost. Z dobrim delom v mlajših selekcijah bomo v prihdonje lahko črpali še več nogometašev za člansko ekipo in to je ena izmed pravi poti k uspehu.«

Jaka Domjan, NŠ Mura: »Vesel sem nove priložnosti in obenem hvaležen vodstvo kluba za izkazano zaupanje. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem, ki so zaslužni za to, da sem napredoval, saj so mi dali priložnost za dokazovanje in me podpirali. Verjamem, da je to nadaljevanje nečesa dobrega, želim si, da bi osvojili tudi kakšno lovoriko. Mura je pravi klub, kjer lahko napredujem kot igralec, odlična sredina, nogometno okolje in to je vse, kar si nogometaš lahko želi.«

Minimalno 8 znakov