Julien Lamy je čarno-bejli!

Druga okrepitev v zimskem prestopnem roku. Muraše je okrepil francoski krilni nogometaš Julien Lamy, ki je nazadnje branil barve Celja.

Čarno-bejli imamo novega krilnega napadalca, v Mursko Soboto se seli 24-letni francoski nogometaš kamerunskih korenin, ki je v jesenskem delu prvenstva branil barve Celja, pred tem pa je bil član ciprskega Enosis Neon Paralimniou in angleških West Bromwicha, Rotherhama, Wimbledona in Grimsbyja. Za Celjane je v jesenskem delu sezone na osemnajstih tekmah v vseh tekmovanjih dosegel dva zadetka in prispeval eno asistenco. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisal do 31.12.2025.

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura: »Julien Lamy je takšen tip igralca, kot smo ga iskali po odhodu Dardana Shabanhaxhaja. Verjamemo, da smo našli pravega igralca, ki bo zapolnil nastalo vrzel. Dalj časa smo analizirali njegove karakteristike in prišli do spoznanja, da bi lahko bil dodana vrednost za našo ekipo. Odločila je tudi želja igralca, da se nam pridruži in ob tem sprejme zahteve, ki smo jih postavili v klubu.«

Julien Lamy, NŠ Mura: »Zelo vesel sem, da sem postal del kluba in projekta, ki se mi je zdel takoj zanimiv. Verjamem, da bom ekipi lahko pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev. Obljubim lahko, da bom vedno dal vse od sebe. Nogomet se igra za navijače in vem, kakšni so tukaj v Murski Soboti. Želim si, da bomo s svojimi igrami poskrbeli, da bodo navijači na nas ponosni«.

Julien, dobrodošel pri Muri!

Minimalno 8 znakov