Kadeti in U15 do novih zmag

Kako so se ta vikend odrezale mlajše selekcije?

U17: ZMAGI PROTI GORICI IN KRKI

Selekcija U17 je v zadnjih dveh tekmah vknjižila dve zaporedni zmagi, najprej so čarno-bejli z 2 : 0 slavili v Gorici, včeraj pa prišli še do zmage proti Krki s 3 : 2. Na tekmi v Gorici so čarno-bejli nasprotnika strli v drugem polčasu, ko sta v polno zadela Marko Jerebic in Alin Kumer Čelik, na domači tekmi s Krko pa so gostje povedli v prvem polčasu, še pred koncem prvega dela je izenačil Mark Antonij Intihar. V nadaljevanju so Muraši stopili na plin in preko Lucasa Vočanca in Roka Dvojmoča prišli do vodstva s 3 : 1, gostje pa so poraz uspeli le omiliti in tri točke so ostale doma.

U15: VISOKI ZMAGI NAD GORICO IN KRKO

Selekcija U15 je na zadnjih dveh tekmah, za vikend in včeraj, prišla do prepričljivih in visokih zmag. Najprej so s 5 : 1 odpravili Gorico, včeraj pa brez težav z 9 : 0 še Krko. V Gorici so najprej zaostajali z 1 : 0, nato pa z dvema zadetkoma Mihe Matjašeca, Maja Balažica, Maksa Felicijana in Jana Jerebica prišli do zmage. Na včerajšnji tekmi dilem ni bilo, čarno-bejli so že ob polčasu vodili s 6 : 0, na koncu pa v drugem polčasu zabili še trikrat. Miha Matjašec je zadel trikrat, Maks Felicijan in Jan Jerebic sta zabila dvakrat, po en zadetek sta dodala Amadej Filipčič in Maj Balažic.

U12: DVE ZMAGI PROTI ČARDI IN ZMAGA PROTI RAKIČANU

NŠ Mura 1 je odigrala tekmo 1.kroga MNZ U13 proti NŠ Bakovci Rakičan in visoko zmagala z 12:1. Za Muraše so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali: Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Nik Maglica, Aljaž Farič, Rok Perkič, Kleo Vučak, Luka Špoljarić, Anže Škof, Erik Černela, Bine Varga, Nino Šaruga, Lan Slana, Luka Lejko, Jon Kous, Đorđe Petrović in Jaša Ratnik.

V 1. krogu MNZ U13B je ekipa NŠ Mura 2 igrala v Martjancih in premagala domačo NK Čardo 2 z rezultatom 12:0. Za Muro so igrali Niko Jerič, Maks Horvat, Leo Koša, Žiga Luk, Taj Cener, Aljaž Farič, Kleo Vučak, Anže Škof, Erik Černela, Maj Buček, Bor Cvetko, Miha Hajdinjak in Gal Jakob Horvat. Mošto je vodil trener Robert Jerič.

NŠ Mura 3 je na domačem terenu odigrala 1. krog MNZ U13A, gostili so ekipo NK Čarda 1 ter prišli do zmage z 2 : 0. Za Muro so igrali Tian Štrakl, Vid Petkovič, Vid Horvat, Jaša Serec, Vid Stane Polanič, Luka Pok, Til Toplak, Taj Rudaš, Vanja Pelemiš, Maj Ülen, Gaj Erkavec in Maks Horvat. Moštvo je vodil glavni trener Niko Kisilak.

U10: DRUGO MESTO NA TIŠINI

V preteklem tednu se je selekcija U10 udeležila turnirja Plavček v Tišini. V selekciji U11 je selekcija U10 zasedla drugo mesto v konkurenci desetih ekip. V predtekmovanju so Muraši zasedli prvo mesto, v finalu pa izgubili po izvajanju kazenskih strelov. Na turnirju so igrali Lian Debelak, Svit Recek, Anej Slana, Lamin Šavel, Liam Pavel, Žak Poštrak, Kai Hajdinjak, Lukas Kokaš, Tijan Cener, Tjan Šadl, Alen Mašič in Saša Cotter.

Minimalno 8 znakov