Kadeti remizirali z Olimpijo

Kako so se ta teden odrezale naše mlajše selekcije?

U17: REMI PROTI OLIMPIJI

Selekcija U17 je v 14. krogu 1. SKL v Radencih gostila ljubljansko Olimpijo in na koncu remizirala z 2 : 2. Mladi Muraši so preko Jonathan Tobiasa Reca povedli z 1 : 0, prednost čarno-bejlih je na 2 : 0 povišal Val Bislimaj. Gostje so odgovorili preko Matea Ačimovića, ki je naprej znižal na 2 : 1, v 52. minuti pa uspešno izvedel enajstmetrovko in postavil končni izid srečanja.

U15: PORAZ PROTI OLIMPIJI

Tekma na izredno težkem namočenem terenu se je začela previdno iz obeh stranih. Muraši so imeli v prvem polčasu nekatere polpriložnosti, vendar so ostale neizkoriščene, tako se je polčas končal z rezultatom 0:0. Borbena in nepopustljiva igra je bila skozi celoten drugi polčas, po enem od kotov je popustila zbranost naše ekipe in gostje so povedli, do konca tekme pa so Muraši neuspešno napadali za izenačenje.

U14: V PRIJATELJSKI TEKMI PREMAGALI CELJE

Selekcija U14 je v petek odigrala prijateljsko tekmo z ekipo Celja in prišla do zmage z rezultatom 3 : 1. Za čarno-bejle so zadeli Aljoša Sovič, Jan Kren in Jaša Kutoš. Za Muro so igrali Ajdin Dulič, Mark Durič, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Nani Bauer, Žiga Svetec, Tanaj Kološa, Aljoša Sovič, Jan Kren, Jaša Kutoš, Tim Horvatič, Tim Perkič, Denisz Wachter, Luka Kaučič, Jaka Tropenauer in Anej Zver, ekipo je vodil Nejc Jan Matis.

U11: PRIJATELJSKI TURNIR NA MADŽARSKEM

Selekcija U11 se je udeležila mini prijateljskega turnirja v Szombathelyu, kjer so polega mladih Murašev igrali še Illés Akadémia, Gyirmont in Fehérvar. Proti prvima dvema ekipama so Muraši iztržili remi, ekipi Fehérvarja pa so morali priznati premoč. Za Muro so igrali Vid Petkovič, Maj Ülen, Gaj Erjavec, Jaša Serec, Niko Jerič, Leo Koša, Vid Stane Polanič, Luka Pok, Vanja Pelemiš, Vid Horvat in Maks Horvat, ekipo je vodil Niko Kisilak.

U10: PRIJATELJSKA TEKMA IN TURNIR NA MADŽARSKEM

Selekcija U10 se je pretekli vikend v prijateljski tekmi pomerila z NŠ Mura Goričko, ki je bila po devetdesetih minutah igre boljša s 7 : 6. Prav tako se je selekcija U10 udeležila turnirja v Szombathelyu, kjer je na treh tekmah dosegla zmago, remi in doživela en poraz. Na Madžarskem so igrali Niko Valec, Lian Debelak, Ivo Ivanič, Jakob Celec, Neo Fiko, Tijan Cener, Gal Pečič, Lamin Šavel, Alen Mašič, Kai Hajdinjak in Saša Cotter, na prijateljski tekmi pa so bili prisotni Svit Recek, Tjan Šadl, Liam Pavel, Nejc Prosič, Rok Škraban, Blaž Pučko, Žak Valner, Lukas Kokaš, Juš Kekec, Etien Horvat in Anej Slana.

U8: VISOKO PREMAGALI NAFTO

Selekcija U8 je odigrala prijateljsko tekmo proti Nafti, igralo se je trikrat po dvajset minut. Za čarno-bejle so igrali Jure Cipot, Nal Fijok, Evan Pok, Saša Kekec, Adel Šavel, Tai Lazar, Jan Kežmah Papič, Sky Kolarič, Jaša Poštrak, Rok Vogrinčič, Lan Ülen, Nino Grah in Lan Gruškovnjak. Zmaga čarno-bejlih ni bila pod vprašajem, saj so vodili od začetka do konca ter kontrolirali potek igre. Končni izid je bil 8:3. Vodil jih je trener Robert Jerič.

ŽNK MURA NONA

U17: VISOKA ZMAGA PROTI TRBOVLJU

Nogometašice ŽNK Mura Nona so s 6 : 0 premagale Trbovlje. Čarno-bejle je v prvem polčasu v vodstvo popeljala Lana Šernek, ki je nato dosegla tudi drugi zadetek na srečanju in postavila končni izid prvega polčasa. V nadaljevanju je na 3 : 0 povišala Nella Gjergjek, za 4 : 0 je za svoj hat-trick zadela Lana Šernek, ki je nato zabila še šesti zadetek na srečanju, vmes pa se je med strelke vpisala tudi Hana Serec.

Minimalno 8 znakov