Kaja Korošec v Pariz k šestkratnim državnim prvakinjam

Najboljša nogometašica ŽNK Mura Nona se poslavlja od Fazanerije in se seli v Francijo, kjer je podpisala pogodbo s Paris FC.

Nova kadrovska vest iz Fazanerije, tokrat pri ŽNK Mura Nona. Kaja Korošec je v lanski sezoni za Murašice na 20 tekmah v SŽNL prispevala 25 zadetkov, sicer pa je za čarno-bejle skupaj zbrala 89 nastopov, na katerih je zabila 87 zadetkov. 

Koroščeva bo Mursko Soboto zdaj zamenjala za Pariz, seli se k enemu najboljših francoskih klubov, ki je v letošnji sezoni osvojil tretje mesto v močni francoski ligi. Odslej bo branila barve ekipe Paris FC, sicer šestkratnih francoskih prvakinj, ki bodo tudi letos igrale v kvalifikacijah za Ligo prvakinj.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: “Prestop Kaje Korošec v Pariz je dokaz, da se tudi ženski nogomet v Pomurju in Sloveniji dviga na višji nivo. Gre za enega največjih prestopov iz slovenske lige v tujino, veseli pa me, da si s tem prestopom odpiramo vrata za sodelovanje z enim najboljših ženskih klubov v Franciji. Kaji ob tem želim veliko uspeha v novi sredini.”

Kaji se zahvaljujemo za vse in ji želimo veliko uspeha v nadaljevanju kariere!

Minimalno 8 znakov