Kako so se odrezale mlajše selekcije?

Mladinci dobili prekmurski derbi.

U19: ZMAGA NA PREKMURSKEM DERBIJU

Čarno-bejli mladinci so z rutinirano in ekipno igro prišli do visoke zmage s 4:0 na derbiju z Nafto. Mura je v prvem polčasu nadzorovala potek igre, do vodstva pa prišla po uspešno realizirani enajstmetrovki Luke Turudije. Za povišanje vodstva v prvem polčasu je nato poskrbel Niko Graj, ki je z glavo zabil po podaji iz kota. V drugem polčasu je sledila prava mojstrovina, katere režiser je bil Niko Kasalo. V 54. minuti je Niko iz približno 30 metrov udaril proti vratom Nafte, njegov strel pa je končal za hrbtom gostujočega vratarja. Za končnih 4:0 in zmago na prekmurskem derbiju pa je poskrbel najboljši strelec lige Jaka Domjan, ki je odlično podajo iz strani pretvoril v zadetek z glavo.

U15: PRIJATELJSKA TEKMA PROTI GAK

Selekcija U15 je v Fazaneriji odigrala prijateljsko tekmo proti vrstnikom iz GAK. Srečanje je potekalo na umetnem igrišču v Murski Soboti, vremenske razmere, natančneje sneženje, pa je srečanje prekinilo. V času prekinitve so čarno-bejli proti GAK-u vodili s 3 : 1. Srečanje se zaradi snegu ni več nadaljevalo.

U8: DRUGO MESTO V ŠTRIGOVI

Selekcija U8 se je udeležila turnirja Patrik Curin v Štrigovi. Pod vodstvom trenerja Roberta Jeriča so ekipo sestavljali Jan Kežmah Papič, Jure Cipot, Jaša Poštrak, Nal Fijok, Evan Pok, Adel Šavel in Saša Kekec. Na turnirju je sodelovalo 15 ekip. V skupinskem delu so Muraši odigrali tekmi proti ekipama NK Ivančica in ŠN Sveti Martin 2 in prišli do zmage in neodločenega izida. V četrtfinalu so z rezultatom 3 : 0 premagali NŠ Sveti Jurij na bregu, v polfinalu pa so bili boljši od ŠN Sveti Martin 1. V velikem finalu so o zmagovalcu odločali kazenski streli, čarno-bejli so klonili z 2 : 1, na koncu pa se vseeno veselili osvojenega drugega mesta.

Minimalno 8 znakov