Kako so se odrezale mlajše selekcije?

Rezultati Murine dece.

U15: PORAZ PROTI DOMŽALAM

Selekcija U15 je v Domžalah odigrala prijateljsko tekmo proti vrstnikom iz NK Domžale. Za Muro so igrali Ajdin Dulić, Hanc Matic, Jaša Nusdorfer, Žiga Kosi, Tristan Rantaša, Luka Kreslin, Matevž Klemenčič, Alex Vukan, Maj Balažic, Gabrijel Gostan, Jakob Cigut, Maks Felicijan, Aljoša Sovič, Jaša Kutoš, Blaž Kovač, Jure Wolf in Miha Matjašec. Tekma se je končala z rezultatom 3 : 1 v korist Domžal, edini zadetek za čarno-bejle je dosegel Miha Matjašec.

U13: DVE ZMAGI IN PORAZ

V nedeljo je selekcija U13 nadaljevala z ligo Nevron Cup. tokrat je bila gostitelj turnirja ekipa Krškega. Muraši so odigrali trei teme in dosegli dve zmagi (Slatina in Rudar Velenje) ter doživeli en poraz (Krško). Za čarno-bejle so nastopili Jakob Erniša, Matic Kozar, Tim Jerebic, Luka Lejko, Rok Banfi, Maksimiljan in Gal Petek, Vid Jerebic, Matic Kovačec, Nian Kerec, Kleo Vučak, Maj Buček, Miha Hajdinjak, Samuel Urbanic in Taj Ošlaj.

U12: ZMAGA, REMI IN PORAZ

Selekcija U12 je odigrala tri tekme na tretjem turnirju Nevron Cup, ki se je odvijal v Celju. Muraši so odigrali tri tekme in dosegli vse tri rezultate ter ob tem zbrali štiri točke. Muraši so premagali Dravinjo s 3 : 0, igrali neodločeno 0 : 0 z Aluminijem in izgubili 1 : 0 proti NK Kety Emmi & Impol Bistrica. Mura tako po treh odigranih turnirjih z zbranimi 22-imi točkami zaseda drugo mesto. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Ahil Gačevič, Tian Štrakl, Jon Kous, Jaša Ratnik, Luka Lejko, Nel Zemljič, Lan Slana, Aljaž Farič, Bine Varga, Đorđe Petrovič, Anže Škof, Rok Perkič, Erik Černela in Kleo Vučak.

U11: DVE ZMAGI IN REMI

Selekcija NŠ Mura U11 je nadaljevala s tekmovanjem v Nevron Cupu, turnir je tokrat potekal v Trbovlju. Mladi Muraši so najprej premagali Rudar Trbovlje in NK Bravo ter remizirali proti NK Kety Emmi & Impol Bistrica. Za čarno-bejle so igrali Žiga Luk, Maj Ülen, Til Toplak, Vid Petkovič, Vid Stane Polanič, Vid Horvat, Luka Pok, Niko Valec, Lamin Šavel in Gaj Erjavec. Moštvo je vodil glavni trener Niko Kisilak. Po desetih odigranih tekmah z 21-imi doseženimi točkami vodi NŠ Mura, sledita NK Celje (18 točk) in NK Radlje ob Dravi (17 točk).

U10: DVE ZMAGI IN PORAZ

V preteklem tednu se je sekekcija U10 udeležila tretjega turnirja Nevron Cup in ob tem dosegla dve zmagi in doživela en poraz. Na turnirju so sodelovali Lian Debelak, Svit Recek, Alen Mašič, Neo Ficko, Etien Horvat, Tjan Šadl, Anej Slana, Saša Cotter, Juš Kekec, Gal Pečič, Žak Valner in Ivo Ivanič.

U9: DRUGO MESTO NA PTUJU

Selekcija U9 se je udeležila turnirja Ptuj open. V predtekmovanju so zabeležili dve zmagi, en remi in en poraz ter se uvrstili v četrtfinale, kjer so s 4 : 0 premagali Korant, v polfinalu pa so bili s 3 : 0 boljši od Majšperka. V velikem finalu so po kazenskih strelih priznali premoč ekipi Aluminij Beli in na koncu zasedli drugo mesto. Vid Kous je bil proglašen za najboljšega igralca turnirja.

U8: TRETJE MESTO NA TURNIRJU ROHO

Selekcija U8 se je udeležila turnirja ROHO. Ekipo pod vodstvom trenerja Roberta Jeriča so sestavljali Saša Kekec, Niko Kardinar, Jan Kežmah Papič, Adel Šavel, Anej Tkalec, Luka Matjašec, Nal Fijok, Evan Pok in Sky Kolarič. V skupinskem delu so odigrali tekme proti ekipam NK Pohorje, NK Pobrežje rumeni, NŠ Galič in NŠ Roho A in dosegli vseh možnih dvanajst točk. Uvrstili so se v četrtfinale, kjer so premagali NŠ ROHO Rumeni, v polfinalu pa so morali priznati premoč ekipi Maribora. Mladi Muraši so na koncu osvojili tretje mesto, za “bron” so premagali Slivnico. Jan Kežmah Papič je obenem prejel nagrado za drugega najboljšega vratarja na turnirju.

U7: PRVO MESTO NA PTUJU

Čarno bejli so se ta konec tedna mudili na turnirju v Ptuju. Po zaspanem skupinskem delu so se čarno-bejli prebudili in v izločilnih bojih pometli z konkurenco. Na koncu so dosegli prvo mesto, Tilen Vöröš pa je postal najboljši igralec turnirja. Za čarno-bejle so igrali Filip Tuyisenge, Horvat Nejc, Kofjač Jan, Babič Marlon, Vöröš Tilen, Čepe Cör Tilen, Sever Tjaž in Novak Vid. Ekipo je vodil Niko Kisilak.

Minimalno 8 znakov