Kako so se odrezale mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

U12: V ČETRTFINALU PORAZ PROTI RAPIDU

V nedeljo je ekipa U12 odigrala turnir v Wildonu. Muraši so prišli do četrtfinala, kjer so v izenačeni tekmi morali priznati premoč Rapidu iz Dunaja, ki je slavil z 2 : 1. Za Muro so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Tim Jerebic, Žiga Svetec, Matic Kovačec, Maksimiljan Petek, Nian Kerec, Vuk Bajić, Rok Perkič in Samuel Urbanic Rudolf.

U11 OŠ: ČETRTO MESTO V ODRANCIH

Selekcija OŠ U11 se je udeležila turnirja v Odrancih in v skupini zasedla četrto mesto. V skupini A so poleg Murašev igrali še NK Odranci, NK Jarenina, NK Polana, NŠAB Rumeni in NK Kema Puconci. Za čarnobejle so igrali Tian Štrakl, Jan Rantaša, Nejc Nusdorfer, Nejc Lončar, Jakob Kolar, Mark Malačič, Lan Slana, Taj Špirič, Urban Cigüt , Žiga Trplan in Gal Grah.

U10: TURNIR V RADENCIH

Selekcija U10 je odigrala Turnir prijateljstva v Radencih. Odigrali so sedem tekem, proti SK Sturm Graz, NK Olimpija, FK Sarjevo, FC Koper, NK Laško, NK Žalec in ŠD Slatina Sparta. Rezultat tokrat ni bil v ospredju. Za čarnobejle so igrali Vid Petkovič, Luka Pok, Vid Stane Polanič, Žiga Luk, Niko Jerič, Maj Ülen, Jaša Serec, Til Toplak, Bine Varga, Gaj Erjavec, Maks Horvat in Taj Rudaš.

U9: PRVO MESTO V ODRANCIH

Selekcija U9 je sodelovala na turnirju Odranci open. Na njem je naša selekcija sodelovala v naslednji postavi – Lian Debelak, Žak Valner, Alen Mašič, Saša Cotter, Tijan Cener, Žak Poštrak, Lukas Kokaš, David Trajber, Blaž Pučko in Rok Škraban. V predtekmovanju so Muraši ob gol razliki 16 : 1 končali na prvem mestu. V nadaljevanju je selekcija U9 premagala našo mlajšo selekcijo U8 z rezultatom 4 : 0 in se v finalu pomerila z NK Polana, kjer je po streljanju enajstmetrovk osvojila prvo mesto na turnirju. V nedeljo je bila odigrana tudi prijateljska tekma proti NK Roho, kjer so Muraši slavili s 5 : 3.

U7: TRETJE MESTO V ODRANCIH

Selekcija U7 se je udeležila turnirja Odranci Open 2023. Za ekipo Mura črni so igrali Adel Šavel, Jaša Poštrak, Jan Kežmah Papič, Saša Kekec, Tai Lazar, Jure Cipot, Nal Fijok in Evan Pok. Muraši so se pomerili proti ekipam ekipam NŠ Aluvar Beltinci, NK Bistrica Črenšovci beli, Črenšovci oranžni, NK Nafta, NK Planika Turnišče in NK Polana. Muraši so dosegli pet zmag in doživeli dva poraza ter na koncu končali na tretjem mestu. Za ekipo Mura Beli so igrali Filip Tuyisenge, Lan Gruškovnjak, Lan Ulen, Sky Kolarič, Nino Grah, Tjaž Sever, Liam Gyergyek in Nejc Horvat ter se pomerili proti ekipam NK Polana, NK Ljutomer, NK Odranci, NK Bistrica Črenšovci oranžni in ŠD NŠ Slatina Sparta.


Minimalno 8 znakov