Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Vikend je bil v znamenju turnirja Avto Rajh Open 2023, na katerem je selekcija U10 po pravi drami prišla do prvega mesta.

U12: DRUGO MESTO NA AVTO RAJH OPEN 2023

Selekcija U12 se je ta vikend udeležila turnirja Avto Rajh Open 2023. V skupinskem delu je po štirih zmagah in remiju osvojila prvo mesto v skupini. Sledila je zmaga v polfinalu proti NK Maribor, v finalu pa je bil Varažin boljši z 2 : 0. Za čarno-bejle so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Matic Kovačec, Žiga Svetec, Maksimiljan Petek, Cleo Vučak, Rok Perkic, Samuel Urbanic Rudolf, Nejc Špur, Rene Grebenar, Nian Kerec in Vuk Bajić.

U11: IZPAD V ČETRTFINALU

Selekcija U11 se je udeležila turnirja Aluminij Cup 2023 v Kidričevem. Muraši so v skupini zasedli prvo mesto ter se uvrstili v četrtfinale, tam pa je bila z 1 : 0 boljša ekipa NK Aluminij beli. Za čarno-bejle so igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Nik Maglica, Aljaž Farič, Rok Perkič, Kleo Vučak, Luka Špoljarić, Anže Škof, Erik Černela in Bine Varga.

Selekcija U11 (Mura 3) je prav tako odigrala tekmo v 17. krogu tekmovanja MNZ U13 A proti ekipi NK Veržej, ki je bila boljša s 3:0. Za čarno-bejle so igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Bine Varga, Tim Vukan, Jon Kous, Aljaž Farič, Luka Špoljarić, Nel Zemljič, Rok Perkič, Đorđe Petrović in Kleo Vučak.

Selekcija U11 se  je 28.5.2023 udeležila finalnega turnirja Nevron Cup 2023 za selekcije U11, ki se je  odvijal v Celju. Muraši so odigrali dve tekme in obe tekmi zmagali brez dobljenega gola. Čarno-bejli so premagali Rudar Trbovlje s 3 : 0 in Celje z 1 : 0 ter osvojili prvo mesto na Nevron Cup 2023 U11. Za čarno-bejle so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jaša Ratnik, Anže Škof, Nino Šaruga, Erik Černela, Aljaž Farič, Nel Zemljič, Jon Kous, Luka Špoljarić, Bine Varga, Tim Vukan, Đorđe Petrovič, Rok Perkič in Kleo Vučak. 

U10: PRVO MESTO NA AVTO RAJH OPEN 2023

Selekcija U10 je na turnirju Avto Rajh Open 2023 osvojila prvo mesto. V skupinskem delu so Muraši dosegli štiri zmage in bili enkrat poraženi. Sledila sta polfinalni in finalni triler po enajstmetrovkah, obakrat so bili čarno-bejli uspešnejši. Najprej je padel Maribor, nato pa še Varaždin, ki je Murašem zadal edini poraz v skupinskem delu tekmovanja. Za zmagovalce so igrali Luka Pok, Niko Jerič, Vid Petkovič, Gaj Erjavec, Jaša Serec, Vid Stane Polanič, Maj Ulen, Taj Rudš, Til Toplak in Maks Horvat.

U9: DRUGO MESTO NA AVTO RAJH OPEN 2023

Na turnirju ARO 2023 je sodelovalo več ekip v selekciji U9. V skupinskem delu sta se morali posloviti ekipi Mura Beli in Mura Goričko, ekipa Mura Črno-beli je izpadla v četrtfinalu proti SV Justiz Kids, najdlje je prišla ekipa Mura Črni, ki je v finalu klonila proti MOL Fehervar. Za čarno-bejle so igrali Niko Valec, Saša Cotter, Žak Valner, Alen Mašič, Lamin Šavel, Anej Slana, Jakob Celec, Tijan Cener, Aleksandar Katinić, Filip Pelemiš, Etien Horvat, David Trajber, Anej Marič, Aleksander Baligač, Tian Šarkezi, Noel Kolmanič, Lian Šarkezi, Lian Debelak, Gal Pečič, Lukas Kokaš, Erik Sep, Juš Kekec, Noel Škaper, Liam Pavel, Žan Kerčmar, Aljaž Sinic, Kai Rac, Nian Rajbar, Aljoša Rajbar, Julijan Gomboc, Max Žoh, Jure Mencigar, Anže Benko, Jan Bernjak in Mark Moršič.

U7: TURNIR AVTO RAJH OPEN 2023

Na turnirju ARO 2023 je sodelovalo več ekip v selekciji U7. V skupinskem delu sta se morali posloviti ekipi Mura Črni in Mura Goričko, ekipa Mura Črno-beli je prišla do osmine finala, kjer je bila boljša ekipa Aluvar Beltinci 2. Najdlje je uspelo priti ekipi Mura Beli, ki so v četrtfinalu morali priznati premoč ekipi Maribora. Za čarno-bejle so igrali Tai Lazar, Jure Cipot, Sky Kolarič, Jan Kežmah Papič, Lan Ulen, Tjaž Sever, Nejc Horvat, Domen Ropoša, Nino Grah, Liam Gyergyek, Žiga Hajdinjak, Nal Fijok, Saša Kerec, Adel Šavel, Evan Pok in Filip Tuyisenge.


Minimalno 8 znakov