Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Poraz kadetov, remi mladincev.

U19: REMI PROTI CELJU

V soboto je selekcija U19 odigrala prvo prvenstveno tekmo na domačem igrišču v spomladanskem delu prvenstva, v Fazaneriji so se pomerili s Celjani. Prvi polčas je prinesel izenačeno igro, a na odmor so po napaki čarno-bejlih odšli nogometaši Celja. V drugi polčas so Muraši krenili še bolj odločno, rezultat izenačili, kljub nekaterim lepi priložnostim pa do popolnega preobrata ni prišlo. Za čarno-bejle je zadel Jaka Domjan. Igrali so Šumenjak, Črnko, Buček, Lovrec, Kasalo, Brkić, Domjan, Štefanec, Rantaša T., Graj, Turudija, Rantaša M., Ignjič, Jelovica, Ozbetič, Nedeljko, Baš.

U17: PORAZ PROTI CELJU

Nogometaši selekcije U17 so v soboto odigrali 17.krog 1.SKL proti vrstnikom iz Celja. Pred nekaj več kot sto gledalci so prvi povedli čarno-bejli, zadel je Fišer. Vodstvo ni trajalo dolgo, gostje so hitro poravnali izid. V drugem polčasu so gostje prevladovali, zabili še dvakrat in na koncu slavili s 3 : 1.

U15: ZMAGA PROTI JARENINI

V petek  je selekcija U15 odigrala prijateljsko tekmo z ekipo Jarenine in zmagala z 9:0. Za Muro so dvakrat zadeli Jure Kosi, Maks Horvat in Jakob Cigut, en zadetek so dodali Anže Kolmanko, Nejc Bencak in Jan Kovačič. Igrali so Tim Čurman, Roko Žganec, Anže Kolmanko, Jaka Fišer, Matic Habjanič, Jure Kosi, Maks Horvat, Jan Kovačič, Matic Husar, Anej Kerman, Nejc Bencak, Lado Ratkai, Anže Rakovec, Jakob Cigut in Jure Cipot.

U14: ENAJSTO MESTO NA MIŠO BREČKO CUP

Selekcija U14 se je udeležila močnega turnirja Mišo Brečko Cup v Ljubljani. V skupinskem delu turnirja so Muraši odigrali tekme proti FK Borac Banja Luka, FC Zimbru in Red Bull Salzburg ter trikrat izgubili. Prva tekma se je končala z 2 : 0 v prid Boraca iz Banja Luke, druga pa z 2 : 1, tretja pa 4 : 1 v korist Avstrijcev. V tekmi za razigravanje so Muraši premagali Wolfsberger po streljanju kazenskih strelov. Sledili sta še tekmi proti FC Rukh Lviv in ponovno proti FC Zimbru. Proti Ukrajincem so čarno-bejli klonili s 3 : 0, nato pa s 3 : 0 premagali Zimbru in na koncu osvojili 11. mesto, oziroma tretje mesto v tako imenovani Silver skupini. Za Muro so igrali Ajdin Dulić, Žiga Grah, Matic Hanc, Jure Wolf, Gabriel Gostan, Blaž Kovač, Jaša Nusdorfer, Filip Andrejčák, Maks Felicijan, Amadej Filipčič, Gal Vršič, Maj Balažic, Nejc Roman Leljak, Jan Fras, Žiga Kosi, Enej Krček, Tristan Rantaša, Luka Kreslin, Matevž Klemenčič in Alex Vukan. 

U13: TRI TEKME, TRI ZMAGE

V nedeljo je selekcija U13 odigrala še en turnir zimske lige Nevron Cup in na treh tekmah zabeležila tri zmage. Strelci za Muro so bili Jan Kren, Aljoša Sovič , Tanaj Kološa in Jaša Kutoš. Igrali so Anej Štertak, Mark Durič, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Nani Bauer, Jan Kren, Tanaj Kološa, Aljoša Sovič, Tim Perkič, Jaša Kutoš, Maks Ribaš, Denis Wachter in Tim Horvatič.

U13 OŠ: PRVO MESTO V BAKOVCIH

V soboto se je selekcija U13 OŠ udeležila turnirja v Bakovcih, kjer so Muraši zasedli prvo mesto. Čarno-bejli so premagali ekipe NŠ Aluvar Beltinci modri, Drava Ptuj, NŠ Aluvar Beltinci rdeči in NK Polano, izgubili pa proti Cerkvenjaku. Igrali so Leon Čargan, Maks Ribaš, Luka Kaučič, Hamza Telbiz, Aljaž Lenarčič  in Samuel Urbanič Rudolf. Odigrani sta bili še dve prijateljski tekmi, in sicer proti Čardi (poraz z 0 : 1) in Polani (zmaga z 8 : 2). Igrali so Leon Čargan, Maks Ribaš, Luka Kaučič, Hamza Telbiz, Aljaž Lenarčič, Samuel Urbanič Rudolf, Mai Simonič, Žan Gorza, Dia Borovič, Florart Čenaj, Erik Zelko, Dorian Mitov, Luka Konatar, Žiga Kreft in Vid lindič.

U12: TRI ZMAGE IN REMI

V nedeljo je selekcija U12 nadaljevala s turnirjem NEVRON CUP. Odigrane so bile štiri tekme, Muraši so trikrat slavili in enkrat remizirali. Premagali so Rudar Velenje, Krško Posavje, Dravo Ptuj, remizirali pa proti ekipi Brinje. Za čarno-bejle so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Tim Jerebic, Matic Kovačec, Gal Jakob Horvat, Miha Hajdinjak, Žiga Svetec, Rok Perkic, Vid Jerebic, Maj Buček, Nian Kerec in Vuk Bajić.

U11: PORAZ PROTI VERŽEJU

Selekcija U11 je 5.3. odigrala prijateljsko tekmo z NK Veržej U13 v Radencih in izgubila z rezultatom 3:0. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Luka Špoljarić, Nino Šaruga, Tim Vukan, Bine Varga, Kleo Vučak. Aljaž Farič, Erik Černela, Nik Maglica in Nel Zemljič.

U11 OŠ: PORAZ PROTI GORNJI RADGONI

Selekcija OŠ U11 je v četrtek odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi NK Gornja Radgona tekmo izgubila. Igrali so Tian Štrakl, Jan Rantaša, Rene Baranja, Jakob Kolar, Mark Malačič, Adin Alibašič, Eldar Jusić in Taj Špirič.

U10: ZMAGA PROTI HALADAŠU

Selekcija U10 je v Radencih odigrala prijateljsko tekmo proti Haladašu. Mladi Muraši so hitro povedli z 2 : 0, vodstva pa do konca tekme več niso izpustili iz rok ter tekmo dobili z 5:3. Za čarno bejle so igrali Maj Ülen, Vid Petkovič, Žiga Luk, Maks Horvat, Vanja Pelemiš, Gaj Erjavec, Luka Pok, Til Toplak, Leo Koša, Niko Jerič, Jaša Serec, Vid Stane Polanič, Vid Horvat in Taj Rudaš.

U8: ZMAGA PROTI NAFTI

Selekcija U8 se je na prijateljski tekmi pomerila z vrstniki iz Lendave. Muraši so proti Nafti slavili s 5 : 4.

U7: TURNIR V BAKOVCIH

V nedeljo se je selekcija U7 udeležila turnirja v Bakovcih, kjer je sodelovalo 12 ekip. Turnir so zaključili z eno zmago, dvema remijema in dvema porazoma. Za čarno-bejle so igrali Jure Cipot, Lan Ulen, Jan Kežmah Papič, Adel Šavel, Evan Pok, Lukas Kovač in Tjaž Sever.


ŽNK MURA NONA

U15: ŠESTO MESTO V RADOMLJAH

V nedeljo se je selekcija U15 udeležila turnirja UKI CUP v Radomljah. V skupinskem delu so Murašice remizirale proti ŽNK Koper Obala in klonile proti ŽNK Donat. V četrtfinalu je sledil poraz proti ŽNK Radlje, v tekmi za peto mesto pa je bila boljša ekipa ŽNK Rijeka. Za čarno-bejle so igrale Glorija Štapek, Marij Branšperger, Lana Kavaš, Lara Kavaš, Lara Zorman, Alja Škaper, Dominika Pušenjak, Deja Linhard, Kaja Kralj, Katinka Pevnik Skaza, Daša Stajnko in Alja Horvat.

U13: PETO MESTO V RADOMLJAH

V soboto se je selekcija U13 udeležila turnirja Medex Cup v Radomljah. V skupinskem delu so bile odigrane štiri tekme, Murašice so osvojile drugo mesto. V četrtfinalni tekmi so čarno-bejle morale priznati premoč ekipi ŽNK Podravje, ki je bila boljša z 2 : 0. V tekmi za peto mesto so bile čarno-bejle boljše od Posavja. Za Muro so igrale Tiara Recek, Alja Škaper, Nella Gjergjek, Neva Kalamar, Angelina Brčirević, Eva Duh, Alina Halas, Sara Žabota, Kaja Pucko in Eva Horvat.

U11: PORAZ V FINALU 

V nedeljo se je selekcija U11 udeležila mednarodnega turnirja Medex Cup v Radomljah. Murašice so najprej premagale Primorje s 5 : 0, nato remizirale proti Aluminiju z 1 : 1 in ŽNK Agram z 0 : 0. V polfinalu proti Koper Obali se je redni del srečanja končal z rezultatom 0 : 0, v streljanju kazenskih strelov pa so bile uspešnejše čarno-bejle. V finalu je sledil še en dvoboj proti Aluminiju, nogometašice iz Kidričevega pa so bile boljše z 1 : 0, tako da so Murašice osvojile drugo mesto. Igrale so Klara Baša, Ajda Artenjak, Teja Horvat, Ela Škodnik, Eva Horvat, Teja Duh, Ruby Šuster, Tjaša Baša, Zala Kreft in Alisa Ema Pucko.

U9: ŠTIRI TEKME, ŠTIRI ZMAGE

V soboto se je selekcija U9 udeležila turnirja Medex Cup v Radomljah. Na turnirju so poleg Murašic igrale še ŽNK Radomlje, Koper Obala, DNK Trbovlje in NK ŠN Maksimir ZG. Murašice so slavile na vseh štirih tekmah, Trbovlje so premagale z 11 : 0, Radomlje s 4 : 2, NK ŠN Maksimir ZG s 7 : 0, Koper Obalo pa z 12 : 1. Med strelke so se vpisale prav vse igralke čarno-bejlih. Igrale so Ela Škodnik, Taja Gjerek, Iskra Pejčić, Julija Žižek, Tjaša Baša in Špela Baša.


Minimalno 8 znakov