Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Mladinci in kadeti poraženi proti Iliriji.

U19: PORAZ PROTI ILIRIJI

V nedeljo se je nadaljevalo prvenstvo v 1. SML. Selekcija U19 je gostovala pri vodilni ekipi lige in klonila s 3 : 0. V prvem polčasu so Muraši pri rezultatu 0 : 0 zastreljali enajstmetrovko, v drugem polčasu pa iz zrelih priložnosti niso uspeli zadetek. Domači so to znali izkoristiti in povedli z 1 : 0, nato pa iz protinapadov zadeli še dvakrat. Za čarno-bejle so igrali Šumenjak, Črnko, Lovrec, Kasalo, Brkić, Domjan, Štefanec, Jelovica, Rantaša T., Graj, Turudija, Rantaša M., Ignjič, Ozbetič, Nedeljko in Baš.

U17: PORAZ PROTI ILIRIJI

Selekcija kadetov je v nedeljo odigrala 16.krog 1. SKL proti Iliriji. Muraši so bili proti domačinom premalo konkretni, v fazi napada enostavno ni steklo. Domači na drugi strani so to znali izkoristiti, trikrat zadeli v polno in slavili zmago.

U15: NA GENERALKI UGNALI CELJE

V soboto je selekcija U15 odigrala prijateljsko tekmo in generalko pred nadaljevanjem prvenstva. Proti Celju so slavili s 3 : 1 ter ob tem pokazali tudi dobro igro z veliko priložnostmi. Za Muro so zadeli Jan Kovačič, Nejc Bencak in Jure Kosi, igrali pa so Roko Žganec, Jan Kovačič, Blaž Kovač, Anže Kolmanko, Matic Husar, Nejc Bencak, Jaka Fišer, Jure Kosi, Anže Rakovec, Anej Kerman, Maks Horvat, Matic Habjanič, Amadej Filipčič in Mark Kegelj.

U14: VISOKA ZMAGA PROTI CELJU

V soboto se je selekcija U14 odpravila na gostovanje v Celje. Mladi Muraši so že od prvega sodnikovega žvižga dominirali na igrišču, kazali večjo željo po zmagi in bili boljši v vseh segmentih igre. Na koncu so slavili s prepričljivih 6 : 0. Za čarno- bejle je štirikrat zadel Nejc Roman Leljak, po en zadetek sta dodala še Gal Vršič in Maks Felicijan. Za Muro so pod vodstvom trenerja Tadeja Vogrinca igrali Ajdin Dulić, Žiga Grah, Jure Wolf, Jaša Nusdorfer, Žiga Kosi, Maks Felicijan, Luka Kreslin, Alex Vukan, Jan Fras, Enej Krček, Gostan Gabriel, Gal Vršič, Tristan Rantaša, Matevž Klemenčič, Nejc Roman Leljak, Žiga Cipot in Lan Šalamun.

Selekcija U14 se je prav tako pomerila z ekipo NK Miklavž U15 in slavila z 2 : 1. Za Muro sta zadela Alex Vukan in Enej Krček, igrali so Ajdin Dulič, Žiga Grah, Jure Wolf, Matic Hanc, Jaša Nusdorfer, Žiga Kosi, Maks Felicijan, Luka Kreslin, Alex Vukan, Jan Fras, Enej Krček, Gostan Gabriel, Gal Vršič, Tristan Rantaša, Matevž Klemenčič, Nejc Roman Leljak, Žiga Cipot, Blaž Kovač in Amadej Filipčič.

U13: PORAZ PROTI CELJU

V soboto je selekcija U13 odigrala tekmo proti ekipi Celja in izgubila z rezultatom 2:1. Za Muraše je zadel Jan Kren. Za čarno-bejle so igrali Anej Štertak, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Nani Bauer, Tim Perkič, Žiga Svetec, Tanaj Kološa, Denisz Wachter, Jan Kren, Jaša Kutoš, Matjaž Plevel, Maks Ribaš, Luka Kaučič  in Tim Horvatič.

U12: ZMAGA PROTI CELJU

Selekcija U12 je v soboto odigrala prijateljsko tekmo v Celju in slavila s 4 : 1. Za Muro so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Tim Jerebic, Matic Kovačec, Taj Ošlaj, Vid Jerebic, Miha Hajdinjak, Rene Grebenar, Maj Buček, Gal Jakob Horvat, Nian Kerec in Vuk Bajić.

U11: REMI Z BRAVOM

Selekcija U11 je odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi Brava in navkljub večjemu številu igralcev, ki niso bili na voljo, remizirala z 2 : 2. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Mark Malačič, Lan Slana, Luka Špoljarić, Rok Perkič, Đorđe Petrovič in Kleo Vučak. 

U10: PORAZ PROTI BRAVU

Selekcija U10 je v Šiški odigrala prijateljsko tekmo proti NK Bravo. Mladi Muraši so se dobro upirali v prvem polčasu, ko je bil rezultat 2 : 2, v nadaljevanju pa je bila domača zasedba boljša in je slavila z 10 : 5. Po koncu tekme so si nogometaši ogledali še tekmo članov z Bravom in na igrišče pospremili svoje idole. Za Muro so igrali Vid Petkovič, Leo Koša, Jaša Serec, Luka Pok, Žiga Luk, Vid Horvat, Til Toplak, Gaj Erjavec, Taj Rudaš, Vid Stane Polanič, Taj Cener in Vanja Pelemiš.

U9: DRUGO MESTO, ŠAVEL NAJBOLJŠI STRELEC TURNIRJA

V minulem vikendu se je selekcija U9 udeležila turnirja v Ljutomeru, ki ga je organiziral NK Veržej. Muraši smo sodelovali z dvema ekipama, z ekipo Mura 1 in Mura 2. Za Mura 1 so igrali Lian Debelak, Etien Horvat, Juš Kekec, Nejc Prosič, Lukas Kokaš, Rok Škraban in Kai Hajdinjak. Za Muro 2 so igrali Žak Valner, Blaž Pučko, Saša Cotter, Lamin Šavel, Alen Mašič, Anej Slana in Gal Pečič. Ekipa Mura 1 je obstala v četrtfinalu, ekipa Mura 2 pa je bila poražena v finalu in osvojila drugo mesto. Lamin Šavel je bil najboljši strelec turnirja.


U17: ZMAGA PROTI TABORU

Selekcija U17 je odigrala prijateljsko tekmo proti ŽNK Tabor Maribor in slavila s 3 : 1. Poleg avtogola nasprotnic sta zadeli še Alja Horvat in Asja Cvetkovič. Za selekcijo U17 so prvič zaigrale Deja Linhard, Dominika Pušenjak, Lara Zorman, Katinka Pevnik, Alja Horvat in Nella Gjergjek, za čarno-bejle so igrale še Lana Jakšič, Ana Marija Kršljin-Stojič, Hana Serec, Lana Pika Sešek, Marija Branšperger in Lana Kavaš.

U15: ZMAGA PROTI TRBOVLJU

V soboto je selekcija U15 odigrala prijateljsko proti DNK Trbovlje v Mariboru in slavila z 1 : 0, za čarno-bejle je zadela Nella Gjergjek. Za nekatere nogometašice je bil to prvi nastop v selekciji U15, in sicer za Evo Horvat, Saro Žabot in Tiaro Recek. Za čarno-bejle so igrale še Marija Branšperger, Lana Kavaš, Katinka Pevnik, Dominika Pušenjak, Eva Mia Pucko, Deja Linhard, Nella Gjergjek, Alja Horvat, Lara Zorman, Angelina Brčerević in Eva Duh.

U11: MURAŠICE DRUGE IN PETE

V soboto se je selekcija U11 udeležila turnirja v Kidričevem. Murašice so igrale z dvema ekipama, in sicer z ekipo ŽNK Mura Nona Črne in ŽNK Mura Nona Bele. Na turnirju so sodelovale še Obala Koper, Radlje ob Dravi in Podravje Aluminij. NŠ Mura Nona Bele so v prvi tekmi premagale Aluminij z 1 : 0, NŠ Mura Nona Črne so izgubile s 7 : 0 proti Radljam ob Dravi. Sledilo je medsebojno srečanje, ki se je končalo z remijem 1 : 1. NŠ Mura Črne so nato z 1 : 0 klonile proti Aluminiju in remizirale proti Obala Koper z 0 : 0. Ekipa NŠ Mura Bele je proti Obala Koper remizirala z 1 : 1, prav tako se je z remijem 0 : 0 končala tekma proti ekipi Radlje ob Dravi. Ekipa ŽNK Mura Nona Bele je osvojila drugo mesto, ekipa ŽNK Mura Nona Črne je bila na koncu peta. Za Murašice so igrale Klara Baša, Tjaša Baša, Ela Škodnik, Maša Cvetko, Teja Horvat, Ajda Artenjak, Dunja Brčerević, Alisa Ema Pucko, Zala Kreft, Ruby Šuster, Teja Duh, Miša Krčmar, Zoja Rituper in Eva Gabor.


Minimalno 8 znakov