Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

U17: ZMAGA PROTI HALADAŠU

Kadeti so odigrali pripravljalno tekmo proti vrstnikom iz ekipe Haladaša iz Szombathelya. Fantje so odigrali čvrsto, borbeno tekmo in jo kronali z edinim doseženim zadetkom, ki ga je dosegel Oliver Ignjič. Igrali so Lampret, Tomašič, Fišer, Anželj, Kolbl, Močiler, Ignjič, Leljak, Kosi, Kerec, Sečkar, Voroš, Rantaša, Ružič, Cener, Kuzma, Jerebic, Bencak, Kovačič, Mihajlović in Rec.

U15: PORAZ PROTI VELIKI GORICI

Selekcija U15 je odigrala naslednjo v nizu prijateljskih tekem, in sicer so gostovali pri ekipi Velika Gorica na Hrvaškem in izgubili s 5 : 2, strelca sta bila Anej Kerman in Maks Horvat. Za Muro so igraliMark Kegelj, Jaka Zamuda, Nejc Bencak, Jan Kovačič, Blaž Kovač, Anej Kerman, Jure Kosi, Jaka Fišer, Maks Horvat, Amadej Filipčič, Matic Habjanič, Matic Husar, Anže Kolmanko, Maj Balažic, Filip Andrejčak in Tim Čurman.

U14: VISOK PORAZ PROTI HNK GORICA

V soboto se je selekcija U14 mudila na gostovanju v sosednji Hrvaški, kjer so se pomerili z vrstniki iz HNK Gorica. Domačini so bili tokrat boljši v vseh nogometnih prvinah in slavili s 6 : 0. Za Muro so igrali Mai Hakl, Mark Kegelj, Tristan Rantaša, Žiga Kosi, Alex Vukan, Jakob Cigüt, Maks Felicijan, Gabriel Gostan, Matic Hanc, Jan Fras, Matevž Klemenčič, Enej Krček, Luka Kreslin, Nejc Roman Leljak, Jaša Nusdorfer, Gal Vršič in Jure Wolf.

U13: REMI S HALADAŠEM

V soboto je selekcija U13 odigrala prijateljsko tekmo proti madžarskemu Haladašu in remizirala z rezultatom 2:2. Strelec obeh zadetkov za čarno-bejle je bil Jaša Kutoš, za Muro so igrali Žiga Grah, Ty Rošker, Mark Durič, Val Nai Matiš , Etian Kuzma, Jan Kren, Žiga Svetec, Tanaj Kološa, Nani Bauer, Jaša Kutoš, Aljoša Sovič, Tim Perkič, Maks Ribaš, Luka Kaučič, Žiga Kreft, Denisz Wachter in Tim Horvatič.

U11: REMI PROTI MARIBORU IN STURMU

Selekcija U11 je odigrala prijateljski tekmi z Mariborom in Sturmom. Muraši so v soboto v Fazaneriji remizirali proti Mariboru z 1 : 1, v nedeljo pa so se Muraši pomerie z ekipo Sturm Graz U10 in remizirali s 4 : 4. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Aljaž Farič, Nel Zemljič, Tim Vukan, Luka Špoljarić, Bine Varga, Đorđe Petrovič, Rok Perkič in Kleo Vučak.

U11 OŠ: ZMAGA IN DVA PORAZA

Selekcija NŠ Mura se je udeležila turnirja Mlade zvezde 2023 v Turnišču, kjer so v skupini B poleg Murašev nastopili še Planika Turnišče beli, Nk Tišina in NŠAB rumeni. V skupini so z eno zmago in dvema tesnima porazama zasedli nehvaležno tretje mesto. Za čarnobejle so igrali Tian Štrakl, Gal Grah, Lan Slana, Žiga Trplan, Jakob Kolar, Adin Alibašič, Mark Malačič in Jan Rantaša. 

U10: TEKMI Z MARIBOROM IN STURMOM

Selekcija U10 je za vikend odigrala dve tekmi. V soboto so se pomerili z vrstniki iz Maribora in klonili s 5 : 1, v nedeljo pa so gostovali pri graškem Sturmu in izgubili z 8 : 4. Za čarno-bejle so igrali Maj Ülen, Žiga Luka, Vid Petkovič, Maks Horvat, Luka Pok, Bine Varga, Vanja Pelemiš, Gaj Erjavec, Til Toplak, Leo Koša, Niko Jerič, Taj Cener, Vid Stane Polanič in Vid Horvat. 

U9: PRVO MESTO V TURNIŠČU

Selekcija U9 se je udeležila turnirja na Kapeli in ob tem dosegla tri zmage in poraz, kar je zadoščalo za končno drugo mesto. Za čarno-bejle so igrali Jakob Celec, Kai Hajdinjak, Erik Sep, Gal Pečič, Žak Valner, Blaž Pučko in Lian Debelak. 

Selekcija U9 je prav tako odigrala prijateljsko tekmo proti NK Čarda in slavila z 9 : 7 ter zaigrala na turnirju Mlade zvezde 2023 v Turnišču. Tam so Muraši igrali v dveh ekipah, in sicer Mura Beli in Mura Črni. Za ekipo Mura Beli so igrali Svit Recek, Lamin Šavel, Anej Slana, Žak Valner, Blaž Pučko, Juš Kekec in Erik Sep, za ekipo Mura Črni pa Niko Valec, Saša Cotter, Žak Poštrak, Tijan Cener, Liam Pavel, Etien Horvat in Noel Škaper. Obe ekipi sta dosegli prvo mesto v svojih skupinah, ekipa Mura Beli je na koncu zasedla prvo mesto, ekipa Mura Črni pa je izpadla v polfinalu.

U7: DRUGO MESTO V TURNIŠČU

V soboto se je selekcija U7 udeležila turnirja Mlade zvezde 2023 v Turnišču, kjer je sodelovalo 12 ekip. Za Muraše so igrali Sky Kolarič, Saša Kekec, Jan Kežmah Papič, Jaša Poštrak, Nal Fijok, Tai Lazar, Lan Gruškovnjak in Adel Šavel, pod vodstvom trenerke Nuše Lasič. Prvo tekmo proti NŠAB rumeni so čarno-bejli remizirali, nato pa slavili proti ekipa NK Polana, NK Čarda, NK Veržej in NK Planika Turnišče. V finalu so morali priznati premoč ekipi NK Bistrica z 0 : 1, turnir pa so tako zaključili na drugem mestu.

Minimalno 8 znakov