Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Selekcija U15 premagala Haladaš, selekcija U9 do drugega in tretjega mesta.

U15: ZMAGA PROTI HALADAŠU

V soboto je selekcija U15 odigrala prijateljsko tekmo proti Haladašu in zmagala s 3 : 2. Za Muro so so zadeli Amadej Filipčič, Jure Kosi in Anže Rakovec. Za čarno-bejle so igrali Roko Žganec, Maks Horvat, Jure Kosi, Blaž Kovač, Jan Kovačič, Anej Kerman, Anže Rakovec, Jaka Fišer, Val Mandžuka, Matic Husar, Jaka Zamuda, Matic Habjanič, Aljaž Petrijan, Anže Kolmanko, Amadej Filipčič, Filip Andrejčak in Mark Kegelj.

U14: REMI S HALADAŠEM

V soboto se je selekcija U14 na prijateljski tekmi pomerila z vrstniki iz Haladaša. Od samega začetka tekme smo videli veliko priložnosti na obeh straneh, fantje so pokazali željo, znanje in domiselnost, končni rezultat pa prijateljskih 2 : 2. Zadetek za čarno-bejle je dosegel Nejc Roman Leljak, en gol so si nasprotniki zabili sami. Za Muro so pod vodstvom trenerja Tadeja Vogrinca igrali Hakl Mai, Dulič Ajdin, Rantaša Tristan, Kosi Žiga, Vukan Alex, Cigüt Jakob, Cipot Žiga, Felicijan Maks, Gostan Gabriel, Hanc Matic, Klemenčič Matevž, Krček Enej, Kreslin Luka, Nejc Roman Leljak, Nusdorfer Jaša, Spasojevič Nikola, Šalamun Lan, Vršič Gal in Vukovič Kosi Valentin.

U13: PREMAGALI PUCONCE U15

V nedeljo se je naša selekcija U13 pomerila proti ekipi NK Puconci U15 ter zmagala z rezultatom 2:1. Strelca za čarno bejle sta bila Aleks Vukan in Nani Bauer. Za Muro so igrali Anej Štertak, Jaša Nusdorfer, Etian Kuzma, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Jan Kren, Tanaj Kološa, Nani Bauer, Aleks Vukan, Jaša Kutoš, Maks Ribaš, Denisz Wachter in Luka Kaučič.

U9: V KRANJU DO DRUGEGA IN TRETJEGA MESTA

Selekcija U9 se je v sobotoudeležila turnirja Prijateljstva v Kranju ter odlično zastopala čarno-bejle barve. Muraši smo imeli na turnirju dve selekciji – Mura Beli in Mura Črni. Ekipa Mura Beli je igrala v postavi Lian Debelak, Alen Mašič, Anej Slana, Jakob Celec, Žak Valner, Neo Ficko, Gal Pečič, Kai Hajdinjak in Nejc Prosič. V predtekmovanju so ob gol razliki 10:3 zasedli prvo mesto. Ekipa Mura Črni je igrala v postavi Niko Valec, Lamin Šavel, Saša Cotter, Žak Poštrak, Blaž Pučko, Lukas Kokaš, Rok Škraban in Žan Kerčmar. Tudi ekipa Mura Črni je ob gol razliki 22:0 osvojila prvo mesto v svoji skupini. V izločilnih bojih je nato ekipa Mura Črni osvojila drugo mesto, Mura Beli pa tretje mesto. Niko Valec je bil tudi izbran za najboljšega vratarja turnirja.

U11 OŠ IN MURA GORIČKO ODIGRALI PRIJATELJSKO TEKMO

Odigrana je bila prijateljska tekma med NŠ Mura OŠ U11 in NŠ Mura Goričko. V srečanju, ki je trajalo dvakrat po 30 minut, so bili boljši mladi nogometaši ekipe NŠ Mura OŠ U11, ki so slavili s 6 : 5. Za NŠ Mura OŠ U11 so igrali Tian Štrakl, Gal Grah, Taj Špirič, Lan Slana, Žiga Trplan, Adin Alibašič, Rene Baranja, Jakob Kolar, Jan rantaša, Eldar Jusić, Črtonir Kavčič, Nejc Lončar, Urban Cigut in Mark Malačič, za NŠ Mura Goričko pa Černel Maja, Zrim Leon, Tanacek Nick, Sukič Tim, Sukič Lanej, Semler Nejc, Rajbar Tine, Rajbar Noel, Martinjak Nio, Koćiš Sven, Huber Matijas, Horvat Neo, Flisar Timo in Bokan Brin.

Minimalno 8 znakov