Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

TEKMOVALNE SELEKCIJE: ZMAGI U19 IN U17

Na delu so bili tudi nogometaši iz naših tekmovalnih selekcij. Selekcija U19 se je pomerila s člansko ekipo NK Podvinci in prišla do zmage s 3 : 0. Uspešna je bila tudi selekcija U17, ki je s 3 : 1 odpravila Haladaš. Selekcija U15 pa se je z remijem 3 : 3 razšla z ekipo ZTE.

U13: ZMAGA PROTI ZTE

Selekcija U13 se je v soboto odpravila ma Madžarsko, kjer je odigrala prijateljsko tekmo z ekip ZTE. Tekma se je končala z zmago Murašev s 3 : 1. Za ekipo U13 so nastopili Jakob Erniša, Matic Kovačec, Vid Jerebic, Tim Jerebic, Rok Banfi, Maksimiljan in Gal Petek, Nian Kerec, Kleo Vučak, Maj Buček, Miha Hajdinjak, Samuel Urbanic, Luka Lejko, Rok Perkic in Gal Jakob Horvat. Ekipo je vodil Matej Nemec.

U12: ZMAGA PROTI ZTE

Selekcija U12 je v Murski Soboti odigrala prijateljsko tekmo proti madžarski ekipi ZTE Zalaegerszeg in zmagala s 4 : 1. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Ahil Gačevič, Tian Štrakl, Tim Hajdinjak, Jon Kous, Luka Lejko, Nel Zemljič, Lan Slana, Aljaž Farič, Đorđe Petrovič, Anže Škof, Luka Špoljarić, NIk Maglica, Rok Perkič, Erik Černela in Kleo Vučak.

U11: ZMAGA PROTI ZTE

Selekcija U11 je odigrala prijateljsko tekmo proti vrstnikom iz ZTE-ja in slavila s 6 : 4. Za čarno-bejle so pod vodstvom trenerja Damjana Graha igrali Vid Petkovič, Niko Jerič, Jaša Serec, Vid Stane Polanič, Luka Pok, Til Toplak, Leo Koša, Maj Ülen, Vid Horvat, Taj Rudaš, Žiga Luka, Maks Horvat, Gaj Erjavec in Lamin Šavel.

U10: PREMAGALI ŽNK MURA NONA

V preteklem tednu je selekcija U10 odigrala pripravljalno tekmo na igrišču z umetno travo na Fazaneriji proti ekipi ŽNK Mura Nona U13. Srečanje je potekalo 3×20 minut, Muraši so bili boljši s 3 : 2. Za Muro so igrali Niko Valec, Lian Debelak, Blaž Pučko, Lukas Kokaš, Nejc Prosič, Kai Hajdinjak, Anej Slana, Alen MAšič, Lamin Šavel, Saša Cotter, Jakob Celec, Tijan Cener, Tjan Šadl, Liam Pavel, Juš Kekec in Gal Pečič.

U9: TURNIR NK ČARDA

V nedeljo se je selekcija U9 udeležila turnirja NK Čarda, kjer je igrala z dvema ekipama. NŠ Mura Beli so igrali v skupini z NK Rakičan, NŠ Aluvar Beltinci Zeleni in NK Odranci in po dveh porazih končali turnir v skupinskem delu. Mura Črni so v skupini NŠ Aluvar Beltinci Rumeni, NK Maribor Tabor Beli in NK Kema Puconci zasedli prvo mesto, v četrtfinalu pa so v rednem igrali neodločeno in nato klonili po kazenskih strelih.

U8: PORAZ V ČETRTFINALU

Selekcija U8 se je v soboto udeležila turnirja na Ptuju. Ekipo pod vodstvom trenerja Roberta Jeriča so sestavljali Jaša Poštrak, Saša Kekec, Adel Šavel, Jan Kežmah Papič, Jure Cipot, Nal Fijok, Lan Gruškovnjak, Luka Matjašec in Lan Ülen. V skupinskem delu je ekipa odgirala tekme proti Lumen Varaždin, Podvinci in Duplek. Skupinski del so zaključili z dvema zmagama in enim neodločenim izidom in se tako uvrstili v četrtfinale, kjer so se pomerili proti ekipi Korant. O nadaljevanju v polfinale so odločali kazenski streli, kjer športna sreča tokrat ni bila na naši strani.

Minimalno 8 znakov