Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

Selekcija U9 slavila na turnirju Miklavž Cup, Lamin Šavel proglašen za najboljšega nogometaša turnirja.

U14: ZMAGA V PUCONCIH

V ponedeljek je bila odigrana še zadnja zaostala tekma temovanja MNZ U17. Mladi Muraši so gostovali v Puconcih in prišli do zmage s 4 : 2. Za Muro je dvakrat zadel Anej Kerec, po en zadetek sta dodala Enej Krček in Filip Andrejčak. Za čarno-bejle so igrali Žiga Grah, Alex Vukan, Enej Kerec, Rantaša Tristan, Matic Hanc, Nikola Spasojević, Jaša Nusdorfer, Filip Andrejčak, Jakob Cigüt, Matevž Klemenčič, Krček Enej, Maks Felicijan, Jan Fras, Žiga Cipot, Lan Šalamun in Kosi Žiga.

U11: PRVO MESTO V VERŽEJU

Selekcija U11 se je udeležila turnirja v Veržeju in zasedla  prvo mesto. Muraši so v skupini C igrali proti Golgeter Hajdina, Sloboda Varaždin, Velika Polana in Nàdasd KSE. S tremi zmagami in porazom so napredovali v četrtfinale in tam s 3 : 0 premagali Veržej. V polfinalu so bili z 2 : 0 boljši od Pragerskega, v finalu pa je z 2 : 0 padel še Ljutomer. Za Muro so igrali Ahil Gačevič, Jon Kous, Kleo Vučak, Aljaž Farič, Bine Varga, Tim Vukan, Rok Perkič, Đorđe Petkovič, Gal Grah, Lan Slana, Urban Cigüt in Jakob Kolar. 

U11 OŠ: TRIJE PORAZI

Selekcija OŠ U11 se je udeležila turnirja Avto Rajh Open 2023, kjer so v skupini poleg Murašev nastopili še NK Maribor Tabor, NK Roho Vbo in NK Varaždin. Muraši so vse tri tekme izgubili, igrali so Tian Štrakl, Nejc Lončar, Nejc Nusdorfer, Jan Rantaša, Žiga Trplan, Jakob Kolar, Adin Alibašič, Rene Baranja, Gal Grah, Lan Slana, Mark Malačič, Taj Špirić in Črtomir Kavčič. 

U10: TRETJE MESTO NA MIKLAVŽ CUP

Selekcija U10 je nastopila na Miklavž Cup 2023, kjer je odigrala 7 tekem. Mladi Muraši so vknjižili šest zmag in en poraz ter končali na tretjem mestu. Za Muro so igrali Luka Pok, Gaj Erjavec, Jaša Serec, Niko Jerič, Maj Ülen, Taj Rudaš, Maks Horvat, Til Toplak in Vanja Pelemiš.

U9: PRVO MESTO ZA MURAŠE, ŠAVEL NAJBOLJŠI IGRALEC TURNIRJA

Selekcija U9 se je udeležila turnirja Miklavž Cup 2023. Igrali so Lian Debelak, Lamin Šavel, Saša Cotter, Anej Slana, Alen Mašič, Blaž Pučko, Gal Pečič, Lukas Kokaš in Jakob Celec. Muraši so predtekmovanje končali na prvem mestu, tudi v izločilnih bojih pa so premagali vse nasprotnike in ob gol razliki 38:4 turnir končali na prvem mestu. Za najboljšega igralca turnirja je bil proglašen Lamin Šavel.


ŽNK MURA NONA

U9: TURNIR V BRATONCIH IN AVTO RAJH OPEN 2023

Selekcija U9 se je udeležila MNZ turnirja v Bratoncih. Poleg Murašic so bile na turnirju še ekipe NŠ Mura Črni, NŠ Mura beli in Šalovci (dekleta). Murašice so prišle do zmage, poraza in neodločenega rezultata. Igrale so Ajda Artenjak, Alisa Ema Pucko, Teja Duh, Maša Cvetko, Miša Kerčmar, Zoja Rituper, Dunja Brčerević, Nia Jerič, Eva Gabor, Izabela Lukač, Iskra Pejčić in Špela Baša.
Selekcija U9 se je prav tako udeležila turnirja Avto Rajh Open 2023 in odigral tri tekme. Proti ekipi Maribor Tabor in Čarda so Murašice remizirale, proti Nafti pa doživele poraz s 4 : 1. Za čarno-bejle so igrale Tjaša Baša, Špela Baša, Ela Škodnik, Iskra Pejčić, Taja Gjerek, Zoja Rituper, Nala Kreft in Zala Kosi.

U11: DVA PORAZA V GANČANIH

V soboto se je selekcija U11 udeležila turnirja, ki so ga ob 50. obletnici kluba organizirali v Gančanih. Murašice so na turnirju odigrale dve tekmi, in sicer proti ekipama NK Aluvar Gančani in NK Čarda, obakrat pa so morale priznati premoč nasprotnikom. Za Muro so igrale Maša Cvetko, Ajda Artenjak, Ruby Šuster, Alisa Ema Pucko, Teja Duh, Elena Kocet, Anja Dravec, Zala Kreft in Miša Krčmar.


Minimalno 8 znakov