Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Mladinci in kadeti premagali Aluminij.

MLADINCI: ZA KONEC ZMAGA NAD ALUMINIJEM, ŠTIRJE ZADETKI DOMJANA

V soboto je bil odigran zadnji krog v 1 SML. Mladinska ekipa se je Radencih pomerila z Aluminijem in slavila s 5 : 2. Gostje so povedli že v drugi minuti, odgovoril je Jaka Domjan in zabil za 1 : 1. Do konca polčasa še dva zadetka, po vsak na eni strani, strelec za čarno-bejle ponovno Domjan. V drugem polčasu so Muraši dominirali in na krilih Domjana, ki je dosegel še dva zadetka in Luke Baša prišli do zmage s 5 : 2. Igrali so Šumenjak, Graj, Lovrec, Brkić, Močiler, Rantaša T., Jelovica, Štefanec, Turudija, Domjan, Kasalo, Rantaša M., Ignjič, Baš, Ozbetič in Nedeljko.

KADETI: ZMAGA PROTI ALUMINIJU

Kadeti so v zadnjem krogu 1. SKL gostovali pri Aluminiju in prišli do zmage z 2 : 1. Čarno-bejle je v vodstvo v peti minuti povedel Tomašić, gostje so odgovorili v 13. minuti srečanja. Za zmago in končnih 2 : 1 je v začetku drugega polčasa zadel Rec. Igrali so Lampret, Tomašić, S.Sečkar,Ružič, Uranek, Kosi, N.Sečkar, Leljak, Vidmajer, Kolbl, Anželj, Rantaša, Rec, Brdik, Kerec, Ignjič, Fišer in Jerebic.

U13: SLOVO V ČETRTFINALU

Selekcija U13 je igrala na turnirju Cordial Cup, kjer se od tekmovanja poslovila v četrtfinalu, boljši so bili Domžalčani. Na poti do četrtfinala so Muraši premagali NK Lesce in Roltek Dob ter remizirali z NK Bravo. V osmini finala pa so premagali Zarico Kranj. Za Muro so igrali Anej Štertak, Mark Durič, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Etian Kuzma, Denisz Wachter, Aljoša Sovič, Tanaj Kološa, Jan Kren, Jure Muraus, Jaša Kutoš, Nejc Leljak, Tim Perkič in Matjaž Plevel.

U13 OŠ: REMI BREZ ZADETKOV

Selekcija U13 OŠ je v gosteh odigrala 11. krog MNZ lige proti ŠD Slatina Sparta in prišla do remija brez zadetkov. Za Muro so igrali Rok Jančarič, Maks Ribaš, Hamza Telbiz, Vid Lindič, Mai Simonič, Erik Zelko, Dia Borovič, Aljaž Lenarčič, Žiga Kreft, Žan Gorza, Florart Cenaj, Dorian Mitov in Jan Horvat.

U12: ŠESTO MESTO NA PTUJU

Selekcija U12 je v četrtek igrala prvenstveno tekmo MNZ U13 proti ekipi Veržeja ter izgubila z rezultatom 4 : 3. V nedeljo so se udeležili turnirja na Ptuju in osvojili šesto mesto. Za ekipo U12 so nastopili Jakob Erniša, Matic Kozar, Matic Kovačec, Tim Jerebic, Žiga Svetec, Maksimiljan Petek, Vid Jerebic, Rok Perkič, Gal Jakob Horvat, Miha Hajdinjak, Samuel Rudolf Urbanic, Nian Kerec, Taj Ošlaj, Vuk Bajić, Maj Buček in Nejc Špur.

U11: ZMAGA PROTI PUCONCEM

Selekcija U11 je v Puconcih odigrala tekmo 13. kroga v tekmovanju MNZ U13 A proti ekipi NK Kema Puconci 2 in visoko zmagala z rezultatom 11:1. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Bine Varga, Tim Vukan, Aljaž Farič, Luka Špoljarić, Nel Zemljič, Đorđe Petrović in Kleo Vučak.

Selekcija U11 se je udeležila tudi mednarodnega turnirja Cordial Cup Radomlje 2023. Med 36. ekipami iz štiri držav se mladim Murašem ni uspelo prebiti iz skupine. Muraši so se pomerili proti ekipam NK Posavje Krško, NK Bravo in NK Škofja Loka ter prišli do zmage in dveh porazov. V razigravanju so Muraši premagali NK Radomlje in NK Mengo ter na koncu osvojili 17. Mesto. Igrali so Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Aljaž Farič, Erik Černela, Anže Škof, Tim Vukan, Đorđe Petrović, Luka Špoljarić, Nel Zemljič in Kleo Vučak.

U10: TRETJE MESTO NA TURNIRJU MLADI DRAVAŠ

Selekcija NŠ Mura U10 se je udeležila turnirja Mladi Dravaš. V skupinskem delu so premagali Golgeter Hajdino, NŠ Mariko Galić, NK Bakovci ter remizirali z NK Maribor Tabor. Skupinski del so končali na prvem mestu, v polfinalu pa so klonili proti Dravinji z 2 : 1. V tekmi za tretje mesto so premagali NŠ Aluvar Beltinci in osvojili končno tretje mesto. Za čarno-bejle so igrali Gaj Erjavec, Anej Slana, Maj Ulen, Taj Rudaš, Til Toplak, Niko Jerič, Lamin Šavel, Bine Varga in Vid Horvat.

U9: PET TEKEM, PET ZMAG

V preteklem tednu je selekcija U9 sodelovala na dveh MNZ turnirjih na Cankovi in na Cvenu. Ekipa v sestavi Svit Recek, Žak Valner, Anej Slana, Lamin Šavel, Lian Šarkezi, Kai Hajdinjak, Jakob Celec, Nejc Prosič, Noel Škaper in Erik Sep je na Cankovi vse tri tekme dobila z visoko razliko, slavilo s 6 : 0, 8 : 0 in 13 : 0 ter osvojili prvo mesto. Ekipa, ki je bila na Cvenu, je v sestavi Niko Valec, Isak Majc, Jakob Majc, David Trajber, Saša Cotter, Alen Mašič, Tijan Cener, Liam Pavel, Gal Pečič in Etien Horvat prav tako zabeležila dve zmagi in sicer 4 : 1 in 4 : 0, eno tekmo pa so dobili s 3 : 0, ker se nasprotna ekipa ni udeležila turnirja.

U8: PRVO MESTO NA PTUJU

V soboto je selekcija U8 sodelovala na turnirju v Bogojini, kjer se je pomerila proti domači ekip ter proti ekipama Ljutomer in Čarda. Tekmi z Bogojino in Ljutomerom so Muraši dobili, proti Čardi pa so morali priznati premoč nasprotniku. Dan kasneje se je selekcija U8 udeležila še turnirja Mladi Dravaš, kjer je prišla vse do finala, tam premagala Aluvar Beltinci in osvojila prvo mesto.


ŽNK MURA NONA

U17: PORAZ PROTI OLIMPIJI

Selekcija U17 je odigrala 14.krog lige U17. Na domačem igrišču so se pomerile z ekipo ŽNK Olimpija, Ljubljančanke so slavile s 3 : 0. Za Murašice so zaigrale Teja Truntič, Neža Hrga, Lana Jakšič, Lana Kavaš, Lana Pika Sešek, Hana Serec, Marij Branšperger, Ana Marija Kršljin Stojič, Asja Cvetkovič, Katinka Skaza Pevnik in Lana Curman.

U15: PORAZ PROTI ŽNK CERKLJE

V nedeljo je bila odigrana prva tekma v razigravanju za mesta od 1. Do 6. Ekipa ŽNK Cerklje je bila boljša s 4 : 0, igrale so Tiara Recek, Marij Branšperger, Lana Kavaš, Nuša Škrobar, Angelina Brčerević, Nella Gjergjek, Alja Horvat, Alja Škaper, Deja Linhard, Lara Zorman, Neška Glažar in Katinka Pevnik.

U13: TRI ZMAGE IN PORAZ

V soboto se je selekcija U13 udeležila turnirja NZS Vzhod v Kidričevem. Murašice so na prvi tekmi premagale Krim s 6 : 0, nato pa z 1 : 0 klonile proti ekipi Podravja. Murašice so nato premagale še Radomlje in Tabor iz Maribora.

U9 IN U11: TURNIR NA TIŠINI

V soboto so se mlajša dekleta iz selekcije U11 udeležile petega turnirja MNZ v skupini A selekcije U9 na Tišini. Murašice so najprej z 2 : 1 klonile proti Tišini, sledila je zmaga proti Šalovcem z 11 : 0. V tretji tekmi so se Murašice pomerile med seboj in remizirale 2 : 2. Za selekcijo ŽNK Mura Nona bele so igrale Miša Krčmar, Zoja Rituper, Alisa Ema Pucko, Teja Duh, Dunja Brčerević, Maša Cvetko in Klara Baša.

Za ekipo ŽNK Mura Nona črne so igrale Baša Klara, Baša Tjaša, Gabor Eva, Jerič Nia, Gjerek Taja, Pejčić Iskra, Horvat Dalija in Žižek Julija. Ekipa ŽNK Mura črne je najprej s 13 : 0 premagala Šalovce, nato pa klonila proti Tišini s 4 : 0. V tretji tekmi kot omenjeno dvoboj Murašic in rezultat 2 : 2.

U7: TRIJE PORAZI

Selekcija U7 je na Cvenu odigrala drugi letošnji MNZ turnir. Dekleta so v skupini A odigrale tri tekme, in sicer proti NŠ Aluvar Beltinci, NŠ Aluvar Ižakovci in domači ekipi NK Cven. Murašice so klonile na vseh treh tekmah, za čarno-bejle so igrale Nala Kreft, Brina Lebar, Tara Erjavec, Ina Osterc, Alja Mlinarič in Neža Skuhala.


Minimalno 8 znakov