Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Mladinci in kadeti do novih zmag.

MLADINCI: ZMAGA PROTI GORICI

Selekcija U19 je odigrala predzadnjo tekmo na domačem igrišču, v Radencih so ji nasproti stali vrstniki iz Gorice. Takoj po sodnikovem žvižgu so naši mladinci odločno krenili proti  nasprotnikovim vratam in že v drugi minuti zadeli v polno. Vseskozi so nadzirali potek igre in bili boljši od nasprotnika, vendar se izid v prvem polčasu ni spremenil. V drugem polčasu so čarno-bejli zabili še dvakrat in slavili s 3 : 0. Dvakrat je zadel Jaka Domjan, en zadetek je dodal Luka Turudija. Igrali so Šumenjak, Črnko, Graj, Lovrec, Močiler, Rantaša T., Jelovica, Štefanec, Turudija, Domjan, Kasalo, Rantaša M., Ignjič, Baš, Ozbetič, Nedeljko in Sečkar.

KADETI: ZMAGA PROTI GORICI

Kadeti so odigrali 24. krog 1. SKL in s 3 : 1 premagali Gorico, za zmago je s hat-trickom poskrbel Kosi, ki je enkrat zadel v prvem in dvakrat v drugem polčasu. Gostje so vmes zabili zadetek za 2 : 1, a tri točke so ostale doma. Za čarno-bejle so igrali Lampret, Tomašič, Ružič, Ignjič, Uranek, Kosi, Leljak,Vidmajer, Kolbl, S.Sečkar, Anželj, Rantaša, Kerec, Jerebic, Kerman, G.Fišer, Matjašec in Rec.

U14: ZMAGA PROTI NAFTI

Selekcija U14 se je v 16. krogu tekmovanja MNZ U17 v prekmurskem derbiju pomerila z ekipo Nafte. Fantje so od prve minute dominirali na igrišču in pokazali večjo željo po zmagi, kar je privedlo tudi do treh zadetkov v mreži Lendančanov. Za čarno-bejle so zadeli Matic Habjanič, Enej Krček in Jakob Cigüt. Ekipo Mure so sestavljali Žiga Grah, Mark Kegelj, Jaša Nusdorfer, Rantaša Tristan, Matic Hanc, Jure Wolf, Jaka Zamuda, Luka Kreslin, Filip Andrejčak, Gabriel Gostan, Žiga Kosi, Jakob Cigut, Blaž Kovač, Maj Balažic, Enej Krček, Alex Vukan, Maks Felicijan in Habjanič Matic.

U13: PRVO MESTO V GROSUPLJU

Selekcija U13 je odigrala turnir v Grosuplju in osvojila prvo mesto. Na turnirju so mladi Muraši zabeležili tri zmage, in sicer proti NK Bregana, NK Olimpija in NK Brinje Grosuplje, remizirali z ekipo FC Koper in izgubili proti NK Celje. Čarno-bejli so prejeli tudi dve posamični nagradi, nagrada za najboljšega strelca je pripadla Nejcu Leljaku, za najboljšega igralca turnirja pa Janu Krenu. Za Muro so igrali Anej Štertak, Ty Rošker, Mark Durič, Val Nai Matiš, Aljoša Sovič, Denisz Wachter, Tanaj Kološa, Nani Bauer, Jan Kren, Jure Muraus, Nejc Leljak, Maks Ribaš, Tim Perkič in Žiga Kreft.

U13 OŠ: REMI PROTI GRADU

Selekcija U13 OŠ je v gosteh odigrala deveto spomladansko tekmo MNZ lige proti NK Grad in remizirala s 3 : 3. Za Muro so zadeli Erik Zelko, Florart Čenaj in Dorian Mitov. Igrali so Tim Hajdinjak, Maks Ribaš, Hamza Telbiz, Vid Lindič, Mai Simonič, Žiga Kreft, Žan Gorza, Florart Cenaj, Dorian Mitov, Miha Hajdinjak, Gal Jakob Horvat, Luka Konatar in Erik Zelko.

U11 OŠ: PORAZ PROTI TIŠINI

Selekcija OŠ U11 je odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi NK Tišina in tekmo izgubila. Za OŠ U11 so igrali Tian Štrakl, Lan Slana, Mark Malačič, Rene Baranja, Adin Alibašič, Taj Šprić, Gal Grah, Eldar Jusić, Nejc Nusdorfer, Jakob Kolar, Žiga Trplan in Jan Rantaša.


ŽNK MURA NONA

U11: PORAZA PROTI GORNJI RADGONI IN PUCONCEM

V soboto  je bil v Bratoncih organiziran četrti turnir v C skupini v selekciji U11. V prvi tekmi so se črno-bele pomerile z Radgono in po začetnem vodstvu z 1 : 0 prejele osem zadetkov fantov iz Gornje Radgone in klonile z 8 : 1. Na drugi tekmi so mlade Murašice zaigrale proti fantom iz Puconec in po vodstvu z 2 : 1 na koncu klonile s 5 : 2. Pod vodstvom trenerke Nuše Lašič so zaigrale Alisa Ema Pucko, Zala Kreft, Maša Cvetko, Teja Duh, Miša Krčmar, Ajda Artenjak, Elena Kocet, Eva Horvat, Ruby Šuster, Ela Škodnik, Klara Baša in Anja Dravec.

Selekcija U11 se je prav tako udeležila prijateljskega turnirja v Turnišču. Na prvi tekmi proti fantom iz Turnišča U9, so čarno-bejle zmagale s 4 : 3. Ruby Šuster je v polno merila trikrat, enkrat je zadela Maša Cvetko. Na drugi tekmi proti ekipi iz Puconci U9 je sledil poraz s 3 : 2, zadeli sta Eva Horvat in Teja Horvat. Tretjo tekmo so Murašice še enkrat odigrale s fanti iz Turnišča ter slavile z 9:0. Eva Horvat, Elena Kocet in Ruby Šuster so zadele po dvakrat, po en zadetek sta prispevali Miša Krčmar in Teja Horvat, en gol so si nasprotniki zabili sami. Pod taktirko Nuše Lašič in Domna Kotnjeka so zaigrale Teja Horvat, Miša Krčmar, Eva Horvat, Teja Duh, Ela Škodnik Elena Kocet, Zoja Rituper, Alisa Ema Pucko, Maša Cvetko, Ruby Šuster, Kiara Češarek in Klara Baša.

U15: ZMAGA V GORNJI RADGONI

Selekcija U15 je odigrala prijateljsko tekmo v Gornji Radgoni proti selekciji U13 in slavila s 5 : 3. Nella Gjergjek je dosegla tri zadetke, enega sta dodali Lana Kavaš in Dejan Linhard. Pod vodstvom trenerja Davorina Pelcla so zaigrale Tiara Recek, Angelina Brčerević, Lana Kavaš, Nuša Škrobar, Marij Branšperger, Alja Horvat, Alja Škaper, Lara Zorman, Lara Kavaš, Katinka Pevnik, Deja Linhard, Tara Šinkec, Daša Stajnko in Ajda Imre. 

 

Minimalno 8 znakov