Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Zmaga in poraz proti ljubljanskemu Bravu.

MLADINCI: PORAZ PROTI BRAVU

Selekcija U19 je gostovala v Ljubljani pri Bravu. Čarno-bejli so bili večino prvega polčasa boljši nasprotnik, a iz lepih priložnosti niso uspeli zadeti, na drugi strani pa so domači dvakrat merili v polno. V drugem polčasu je sledil pritisk proti vratom Brava, Muraši so dvakrat zadeli okvir vrat, izid pa je ostal nespremenjen, 2 : 0 v korist domačih. Za Muro so igrali Šumenjak, Črnko, Lovrec, Brkić, Domjan, Štefanec, Nedeljko, Jelovica, Rantaša T. Graj, Turudija, Rantaša M., Ozbetič, Ignjič in Baš.

KADETI: ZMAGA PROTI BRAVU

Kadeti so v 21. krogu kadetske lige prišli do zaslužene zmage proti Bravu. Čarno-bejli so povedli po podaji Sečkarja, ki je zaposlil Brdika, ta pa je zabil za 1 : 0. Domači so nekaj minut kasneje izenačili, prvi polčas se je končal z rezultatom 1 : 1. V 53. minuti je za novo vodstvo Mure zadel Leljak, kar je bil tudi odločilen zadetek na tekmi, ki so jo čarno-bejli dobili z 2 : 1. To je bila tretja zmaga v zadnjih štirih tekmah za varovance Roberta Korena.

U15: ZMAGA PROTI BREŽICAM

Selekcija U15 je odigrala 22. krog v ligi U15 – Vzhod in s 7 : 1 premagala Brežice. Za Muro sta dvakrat zadela Jan Kovačič in Miha Matjašec, po en zadetek so dodali Jure Kosi, Anej Kerman in Amadej Filipčič.

U14: PORAZ PROTI BELTINCEM

Selekcija U14 se je v 14. krogu tekmovanja MNZ U17 na domačem igrišču pomerila z NŠAB Beltinci. Fantje so naleteli na zelo motiviranega nasprotnika in na koncu morali priznati premoč s 4 : 3. Za Muro so zadeli Enej Kerec, Gal Vršič in Gabriel Gostan. Pod vodstvom trenerja Nejca Jana Matisa so igrai Anej Kerec, Marko Jerebic, Nejc Voroš, Ajdin Dulič, Žiga Grah, Jaša Nusdorfer, Gostan Gabriel, Kosi Žiga, Rantaša Tristan, Matic Hanc, Jure Wolf, Jaka Zamuda, Filip Andrejčak, Vršič Gal, Jakob Cigut, Matevž Klemenčič, Krček Enej, Luka Kreslin in Jan Fras.

U13: VISOKA ZMAGA PROTI ČARDI

Selekcija U13 je odigrala tekmo MNZ lige U15 proti ekipi NŠ Kema Čarda U14 in zabeležila visoko zmago z 9 : 0. Za Muro je štirikrat v polno meril Jaša Kutoš, dvakrat je zadel Jure Muraus, enkrat so zadeli Tanaj Kološa, Jan Kren in Mark Durič. Za čarno-bejle so igrali Anej Štertak, Mark Durič, Val Nai Matiš, Ty Rošker, Etian Kuzma, Jan Kren, Tanaj Kološa, Aljoša Sovič, Jure Muraus, Jaša Kutoš, Nani Bauer, Maks Ribaš, Denisz Wachter, Žiga Kreft in Matjaž Plevel.

U8: PORAZ PROTI STURMU V OSMINI FINALA

V soboto se je selekcija U8 mudila na turnirju v Wildonu v sosednji Avstriji. Na turnirju je sodelovalo 26 ekip. Muraši so v predtekmovanju zabeležili tri zmage, dva neodločena izida in en poraz ter se uvrstili v nadaljevanje turnirja. V osmini finala so nato morali priznati premoč nogometašem Sturma iz Gradca.


ŽNK MURA NONA:

U17: MINIMALNA ZMAGA PROTI TABORU

V soboto je bil odigran 13. krog prvenstva U17, Murašice so gostovale pri ekipi Tabora in na koncu prišle do zmage z 1 : 0. Čarno-bejle so dominirale skozi celotno srečanje, imele veliko število priložnosti, a je zatajila realizacija. Odločilen zadetek je dosegla Lana Kavaš. Za ŽNK Mura Nona so igrale Jana Žižek, Lara Kavaš, Deja Linhard, Katinka Pevnik Skaza, Lana Pika Sešek, Asja Cvetkovič, Teja Truntič, Lana Curman, Lara Zorman, Marij Branšperger, Lana Kavaš, Alja Škaper, Hana Serec, Lana Jakšič in Ana Marija Kršljin Stojič.

U15: ZMAGA PROTI ŽALCU

V nedeljo je selekcija U15 odigrala prvenstveno tekmo proti ŽNK Žalec. Nogometašice ŽNK Mura Nona so slavile s 3 : 0, dvakrat je v polno merila Lana Kavaš, en zadetek je dodala Nella Gjergjek. Za čarno-bejle so igrale Teja Truntič, Marij Branšberger, Alja Škaper, Alja Horvat, Nella Gjergjek, Lana Kavaš, Katinka Pevnik, Lara Zorman, Deja Linhard, Angelina Brčerević, Jana Žižek in Daša Stajnko.

U11: PORAZ PROTI RADGONI

Selekcija U11 je odigrala prijateljsko tekmo s selekcijo NŠ Radgona U10. Čarno-bejle so povedle s 3 : 0 in s 4 : 1, nato pa popustile in na koncu klonile s 6 : 4. Za ŽNK Mura Nona sta dvakrat zabili Ruby Šuster in Eva Horvat. Pod vodstvom trenerke Nuše Lašič so zaigrale Klara Baša, Eva Horvat, Ela Škodnik, Elena Kocet, Miša Krčmar, Ajda Artenjak, Eva Malašić, Zala Kreft in Ruby Šuster.


Minimalno 8 znakov