Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Kadeti v derbiju z Nafto prišli do zmage, nepričakovan poraz mladincev.

MLADINCI: PORAZ PROTI NAFTI

Po reprezentančnem premoru se je nadaljevalo prvenstvo v 1. SML. V 19. krogu so se mladinci v prekmurskem derbiju pomerili z zadnjeuvrščeno Nafto iz Lendave. V prvem polčasu zadetkov ni bilo, v drugem pa so domači povedli, hitro je odgovoril Timotej Brkić. V končnici pa boljša igra domačih, Lendavčani so zabili še drugič in prišli do zmage z 2 : 1. Igrali so Šumenjak, Črnko, Lovrec, Brkić, Domjan, Štefanec, Jelovica, Rantaša, Graj, Turudija, Baš, Rantaša, Buček, Ignjič, Ozbetič in Ružič.

KADETI: ZMAGA PROTI NAFTI

Kadeti so v soboto odigrali 19. krog 1. SKL proti Nafti. Mladi Muraši so v tekmo krenili zelo odločno, prvi zadetek je padel že v drugi minuti srečanja, iz prostega strela je zadel Luka Močiler. Ta je bil dovolj zbran tudi v 11. minuti srečanja in vodstvo povišal na 2 : 0. Muraši so dominirali v prvem polčasu, domači so nenadejano prišli prišli do zadetka, ko je po nesrečnem izbijanju svojo mrežo zatresel Bine Anželj. V drugem polčasu enako zavzeta igra Murašev, Tian Kosi je vodstvo povišal na 3 : 1 in tri točke so šle v Mursko Soboto.

U15: VISOKA ZMAGA PROTI ROGAŠKI

V soboto je selekcija U15 odigrala naslednjo prvenstveno tekmo v Rogaški in zmagala s 4 : 0 ter zadržala vodilno pozicijo na lestvici. Muraši so dominirali skozi celotno srečanje in si ustvarili veliko število priložnosti. Za čarno-bejle so zadeli Jan Kovačič, Anže Rakovec, Maj Balažic in Blaž Kovač. Za Muro so igrali Roko Žganec, Lado Ratkai, Jan Kovačič, Blaž Kovač,  Anže Kolmanko, Anej Kerman, Miha Matjašec, Matic Husar, Anže Rakovec, Maj Balažic, Jure Kosi, Mark Kegelj, Matic Habjanič, Filip Andrejčak, Jaka Zamuda, Maks Felicijan in Nejc Roman Leljak.

U14: ZMAGA PROTI LEDAVI

Selekcija U14 je odigrala 12. krog tekmovanja MNZ U17. Na domačem igrišču so se pomerili proti ekipi NŠ Ledava in pokazali precej želje in borbe ter na koncu slavili z 2 : 0. Obakrat je v polno meril Maks Felicijan. Za NŠ Mura so pod vodstvom trenerja Nejca Jana Matisa igrali Mark Kegelj, Žiga Grah, Jaša Nusdorfer, Gabriel Gostan, Žiga Kosi, Tristan Rantaša, Matic Hanc, Jure Wolf, Jaka Zamuda, Filip Andrejčak, Luka Kreslin, Maks Felicijan, Matevž Klemenčič, Aleks Vukan, Lan Šalamun, Krček Enej, Jakob Cigüt in Jan Fras.

U13: ZMAGA IN REMI NA NEVRON CUPU

Selekcija U13 je v nedeljo odigrala dve tekmi v ligi Nevron Cup in prišla do zmage proti Radomljam ter remija proti Rogaški. Strelca za Muro sta bila Nani Bauer in Mark Durič. Za čarno-bejle so igrali Anej Štertak, Mark Durič, Ty Rošker, Etian Kuzma, Val Nai Matiš, Jan Kren, Aljoša Sovič, Tanaj Kološa, Nani Bauer, Jaša Kutoš, Jure Muraus, Tim Horvatič, Maks Ribaš, Žiga Svetec, Matjaž Plevel, Žiga Kreft in Bor Cvetko. 

U12: UVRSTITEV NA ZAKLJUČNI TURNIR

V soboto se je selekcija U12 udeležila zadnjega turnirja Nevron Cup v Grosuplju in odigrala tri tekme. S 3 : 0 so premagali ekipo Krško Posavje, proti velenjskemu Rudarju so remizirali z 1 : 1 ter klonili proti Radomljam z 1 : 0. V ligi je bilo vsega skupaj devet ekip, Muraši so osvojili končno četrto mesto in se uvrstili na zaključni turnir, ki bo odigran v Celju. Za U12 so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Tim Jerebic, Žiga Svetec, Gal in Maksimiljan Petek, Nian Kerec, Vuk Bajić, Maj Buček,Taj Ošlaj, Vid Jerebic, Gal Jakob Horvat, Nejc Špur, Rene Grebenar in Miha Hajdinjak.

U11: TRI TEKME, TRI ZMAGE

Selekcija U11 je odigrala tri tekme na četrtem turnirju Nevron Cup, ki se je odvijal v Radomljah. Muraši so slavili na vseh treh tekmah, ob tem pa niso prejeli niti zadetka. Čarno-bejli so premagali Slatino, Brinje Grosuplje in Rudar Trbovlje. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Nel Zemljič, Vid Kovačec, Luka Špoljarić, Bine Varga, Tim Vukan, Đorđe Petrovič, Rok Perkič in Kleo Vučak.

U10: DVE ZMAGI IN REMI

Selekcija U10 je v Radomljah odigrala peti Nevron cup turnir ter vknjižila novi dve zmagi in remi. Za čarno bejle so igrali: Gaj Erjavec, Žiga Luk, Vanja Pelemiš, Maj Ülen, Vid Petkovič, Taj Rudaš, Jaša Serec, Niko Jerič in Leo Koša. Moštvo je vodil glavni trener Niko Kisilak.

ŽNK MURA NONA

U15: PORAZ PROTI ŽNK RADLJE

V nedeljo je selekcija U15 odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi ŽNK Radlje in klonila s 4 : 1. Za čarno-bejle je zadela Nella Gjergjek, za Muro so igrale Tiara Recek, Neva Kalamar, Marij Branšperger, Deja Linhard, Lana Kavaš, Alja Horvat, Lana Jakšič, Ana Marija Kršljin Stojič, Nella Gjergjek, Katinka Pevnik Skaza, Angelina Brčerević, Jana Žižek, Kaja Kralj, Tara Šinkec in Lara Zorman.

U17: ZMAGA PROTI KRIMU

V soboto je selekcija U17 odigrala tekmo 12. kroga Lige deklet U17 proti ekipi Krim. V prvem polčasu je za vodstvo z 1 : 0 zadela Hana Serec. V drugem polčasu je dvakrat zadela Lana Curman, en zadetek je dodala Ana Marija Kršljin Stojič in postavila končni izid srečanja 4 : 0. Za Muro so igrale Teja Truntič, Neža Hrga, Lana Kavaš, Lana Jakšič, Jana Žižek Hana Serec, Marij Branšperger, Kaja Kralj, Ana Marija Kršljin Stojič, Asja Cvetkovič, Lana Pika Sešek, Katinka Skaza Pevnik, Alja Horvat, Lana Curman in Lara Zorman.


Minimalno 8 znakov