Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Selekcija U13 je v Umagu prišla do tretjega mesta, kar je najboljša uvrstitev med vsemi selekcijami na letošnjem Umag Trophy 2023.

U15: PREMAGALI ROHO

V soboto je selekcija U15 odigrala novo prvenstveno tekmo, tokrat proti ekipi VBO Roho in slavila s 4 : 2. Za čarno-bejle je dvakrat zabil Maj Balažic, po en zadetek sta dodala Jure Kosi in Anže Rakovec. Za čarno-bejle so igrali Roko Žganec, Lado Ratkai, Jan Kovačič, Blaž Kovač, Anže Kolmanko, Anej Kerman, Matic Husar, Jure Kosi, Maj Balažic, Anže Rakovec, Nejc Bencak, Mark Kegelj, Amadej Filipčič, Matic Habjanič, Fili Andrejčak, Gabriel Gostan in Gal Vršič.

U14: VISOKA ZMAGA PROTI ČARDI

Selekcija U14 se je v 11. krogu lige MNZ U17 pomerila z ekipo NŠ Kema Čarda. Od začetnega sodnikovega žvižga so bili mladi Muraši boljši v vseh segmentih igre in nadigrali nasprotnika ter na koncu slavili s 13 : 0. Za Muraše je sedemkrat zadel Anej Kerec, trikrat je v polno meril Maks Felicijan, enkrat sta zadela Nejc Vöröš in Alex Vukan. Za Muro so pod vodstvom Nejca Jana Matisa igrali Anej Kerec, Nejc Vöröš, Marko Jerebic, Žiga Grah, Tim Čurman, Jaša Nusdorfer, Gabriel Gostan, Žiga Kosi, Tristan Rantaša, Jaka Zamuda, Filip Andrejčak, Luka Kreslin, Maks Felicijan, Matevž Klemenčič, Aleks Vukan, Gal Vršič, Enej Krček in Amadej Filipčič.

U13: TRETJE MESTO V UMAGU, ZMAGA NAD JUVENTUSOM

Selekcija U13 je na Umag Trophy 2023 osvojila končno tretje mesto, potem ko je v tekmi za tretje mesto s 4:3 premagala Donatello Calcio Udine. Muraši so na poti do tretjega mesta med drugim premagali torinski Juventus z 2:1, v polfinalu pa so šele po enajstmetrovkah klonili proti Arsenalu. Za čarno-bejle so igrali Štertak, Horvatič, Matiš, Kren, Kološa, Ribaš, Sovič, Wachter, Perkič, Durič, Bauer, Kutoš, Rošker, Leljak, Kuzma, Kaučič, Kreft, Plevel in Muraus. Ekipo je vodil Damjan Grah, ob pomoči tehničnega vodje Aleša Kološe.

U12: TRINAJSTO MESTO V UMAGU

Selekcija U12 se je udeležila mednarodnega turnirja Umag trophy 2023. V skupinskem delu so odigrali pet tekem, ob tem pa zabeležili tri zmage in dva poraza ter končali na drugem mestu in se prebili v zlato skupino. V osmini finala je bil boljši Arsenal z 2 : 0, v razigravanju od devetega mesta naprej pa so bili boljši nogometaši Tabor Maribor z 1 : 0. Ekipa je tekmovanje končala na 13. mestu. Za čarno-bejle so pod vodstvom Reneja Cetla igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Bor Cvetko, Tim Jerebic, Matic Kovačec, Žiga Svetec, Gal in Maksimiljan Petek, Nian Kerec, Vuk Bajić, Rene Grebenar, Nejc Špur, Miha Hajdinjak, Vid Jerebic, Taj Ošlaj, Maj Buček, Gal Jakob Horvat in Rok Perkič.


ŽNK MURA NONA

U7: PORAZ PROTI TURNIŠČU

V četrtek je selekcija U7 odigrala prijateljsko tekmo proti vrstnikom iz NK Turnišče. Tekma se je na koncu končala z rezultatom 11:5. Za čarno-bejle se je treh zadetkov razveselila Zala Kosi, po en zadetek pa sta še prispevali Tara Erjavec in Evelin Kovač. Za Muro so igrale Tara Erjavec, Brina Lebar, Zala Kosi, Evelin Kovač, Ina Osterc, Alja Mlinarič in Neža Skuhala.

U9: ZMAGA PROTI TURNIŠČU

Selekcija U9 se je udeležila prijateljske tekme z NK Turnišče in prišla do zmage s 14 : 9. Tjaša Baša je dosegla osem zadetkov, petkrat je v polno merila Julija Žižek, en zadetek je dodala Taja Gjerek. Za Muro so igralec Eva Gabor, Eva Malašič, Dunja Brčerević, Nia Jerič, Taja Gjerek, Julija Žižek, Tjaša Baša in Špela Baša.

U11: PORAZ PROTI TURNIŠČU

Tudi selekcija U11 je odigrala prijateljsko tekmo proti NK Turnišče, domači so slavili s 6 : 4. Za Murašice je dva zadetka dosegla Ruby Šuster, po enega sta dodali Zoja Rituper in Teja Duh. Igrale so Alisa Ema Pucko, Zala Kreft, Teja Duh, Ruby Šuster, Anja Dravec, Zoja Rituper, Klara Baša, Maša Cvetko ter Elena Kocet. 

U15: TRETJE MESTO NA ZADNJEM TURNIRJU

Selekcija U15 se je udeležila zadnjega turnirja Bela liga v Mariboru. Nogometašice ŽNK Mura Nona so odigrale šest tekem in prišle do treh zmag, dveh remijev in enega poraza. To je zadostovalo za tretje mesto na turnirju in skupno drugo mesto na vseh turnirjih skupaj. Za Muro so igrale Tiara Recek, Angelina Brčerević, Marij Branšperger, Alja Horvat, Alja Škaper, Eva Horvat, Ana Kralj in Nella Gjergjek.


Minimalno 8 znakov