Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij čarno-bejlih.

U19: USODEN DRUGI POLČAS

Selekcija U19 je odigrala srečanje 11. kroga v mladinski EON Nextgen ligi in klonila proti Olimpiji z 2 : 1. V prvem polčasu so varovanci Matjaža Keka pokazali dobro igro, ki jo je z zadetkom v 39. minuti kronal Jaka Domjan. V drugem polčasu so čarno-bejli preveč popustili, iniciativo prepustili domačim, ti pa so v zaključku tekme prišli do dveh zadetkov in treh točk. Čarno-bejli so tako prvič zdrsnili s prvega mesta in zdaj za vodilnimi Brinjami zaostajajo za dve točki, Maribor jim beži za eno.

U17: PORAZ V ZADNJI MINUTI

Čarno-bejli so se v 10. krogu 1. SKL pomerili z Ilirijo in doživeli poraz s 3 : 2. Muraše je v hitro vodstvo z zadetkom v 4. minuti popeljal Alin Kumer Čelik, domači pa so nekaj minut kasneje odgovorili preko Nika Beloviča, ki je v polno meril v 10. minuti, nato pa še v 19. minuti srečanja. Tik pred koncem tekme, v 88. minuti je izenačil Rok Dvojmoč in ko se je zdelo, da si bosta ekipi razdelili po točko, je v 91. minuti srečanja domačim zmago prinesel Mai Hrnčić.

U15: ZMAGA PROTI ILIRIJI

Selekcija U15 se je v 10. krogu pomerila z ekipo Ilirije in prišla do zmage s 4 : 3. Gledalci so šest zadetkov videli že v prvem polčasu, v katerem so Muraši povedli preko Mihe Matjašeca, rezultat sta v domačo korist nato do 28. minute obrnila Fabian Lungu in Vit Benedičič Bizjak. V obdobju od 34. do 40. minute so za čarno-bejle zadeli Maks Felicijan, Maj Balažic in Miha Matjašec za vodstvo s 4 : 2. Domači so na začetku drugega polčasa zadeli za 3 : 4, kaj več pa jim ni uspelo in vse tri točke so šle v Mursko Soboto.

U12: ZMAGA PROTI ALUMINIJU

Selekcija U12 je odigrala prijateljsko tekmo proti NK Aluminij v Kidričevem. Muraši so zmagali s 4 : 1. Pod vodstvom trenerja Blaža Kousa so za Muro igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Kleo Vučak, Anže Škof, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nel Zemljič, Rok Perkič, Nik Maglica, Erik Černela, Bine Varga, Luka Lejko, Đorđe Petrović in Nino Šaruga.

Ekipa NŠ Mura 1 je v Murski Soboti odigrala tekmo 5. kroga MNZ U13 A proti NK Veržej in zmagala z 8 : 0. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Kleo Vučak, Luka Špoljarić, Anže Škof, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nel Zemljič, Rok Perkič, Nik Maglica, Erik Černela, Bine Varga, Lan Slana, Luka Lejko in Đorđe Petrović.

Ekipa NŠ Mura 2 je v 5. krogu MNZ lige U13 B doma gostila NK Radgono ter zmagala s 7 : 1. Za Muro so pod taktirko trenerja Roberta Jeriča igrali Nino Šaruga, Aljaž Farič, Maksimiljan in Gal Petek, Maj Buček, Matic Kozar, Vid Jerebic, Rene Grebenar, Gal Jakob Horvat, Tai Ošlaj in Miha Hajdinjak.

Selekcija NŠ Mura 3 je gostovala v Rakičanu ter premagala NŠ Bakovci Rakičan s 7:3. Za čarno-bejle, ki jih je vodil Niko Kisilak so igrali Luka Pok, Tian Štrakl, Maks Horvat, Vanja Pelemiš, Vid Petkovič, Vid Horvat, Žiga Luk, Taj Cener, Til Toplak, Jaša Serec, Vid Stane Polanič in Gaj Erjavec.

U8: DVE ZMAGI IN PORAZ

Selekcija U8 se je udeležila drugega turnirja MNZ v Veržeju. Pod vodstvom trenerke Nuše Lašič so ekipo sestavljali Jan Kežmah Papič, Lan Ülen, Sky Kolarič, Saša Kekec, Nino Grah, Jakob Žalig in Adel Šavel. Ekipa je odigrala tri tekme, pomerili so se proti Puconcem, Bogojini in Tromejniku. Ekipa je turnir zaključila z dvema zmagama in enim porazom.

ŽNK MURA NONA

U15: VISOKA ZMAGA PROTI ROGATCU

Selekcija U15 je odigrala srečanje proti ŽNK Mons Cloudious Rogatec in slavila s 5 : 0. Dvakrat je v polno merila Nuša Škrobar, dvakrat Nella Gjergjek, en zadetek je dodala Lana Šernek. Igrale so Recek Tiara, Kavaš Lana, Branšperger Marij, Gjergjek Nella, Krajnc Tjaša, Škrobar Nuša, Pušenjak Dominika, Ribaš Živa, Kramberger Lana, Angelina Brčerević, Alina Halas, Katinka Skaza Pevnik in Lana Šernek.

U13: DVE ZMAGI IN PORAZ

V soboto se je odvijal tretji turnir DU13 vzhod na Ptuju. Murašice so prvo tekmo izgubile s 3 : 0 proti Aluminiju, drugo tekmo proti DNK Trbovlje so dobile s 3 : 0. Na tretji tekmi so Murašice z 8 : 0 odpravili WFC Drava Ptuj, za čarno-bejle pa so na turnirju zaigrale Živa Gabor, Ana Kralj, Ela Škodnik, Eva Horvat, Teja Horvat, Sara Žabota, Elena Kocet, Kaja Pucko, Miša Krčmar, Alina Halas in Ruby Šuster, ekipo je vodil Zdenko Maučec.

Minimalno 8 znakov