Kako so se ta teden odrezale mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

U14: VISOKO PREMAGALI BAKOVCE

Odigran je bil 19. krog v ligi MNZ U17 MS. Ekipa U14 se je pomerila proti NK Bakovci in slavila s 7 : 2. Za čarno-bejle je dvakrat zadel Enej Krček, dva gola je dodal Jakob Cigüt, po enkrat pa so zadeli Gal Vršič, Alex Vukan in Maks Felicijan. Za Muro so igrali Žiga Grah, Ajdin Dulič, Rantaša Tristan, Matic Hanc, Jerebic Marko, Jaša Nusdorfer, Kosi Žiga, Amadej Filipčič, Filip Andrejčak, Gal Vršič, Vukan Alex, Jakob Cigut, Matevž Klemenčič, Krček Enej, Maks Felicijan, Jan Fras, Žiga Cipot in Lan Šalamun.

U11 IN U12: MURAŠI SO SE POMERILI MED SEBOJ

Selekciji U11 (Mura 3)  in U12 (Mura 1) sta v Fazaneriji odigrali tekmo 15. kroga tekmovanja MNZ U13 A. Z rezultatom 2 : 1 je bila boljša ekipa U11 (Mura 3), za katero so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jaša Ratnik, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Bine Varga, Tim Vukan, Jon Kous, Aljaž Farič, Luka Špoljarić, Nel Zemljič, Rok Perkič, Đorđe Petrović in Kleo Vučak.

U9: PRVO IN TRETJE MESTO V BELTINCIH

Ta vikend se je selekcija U9 udeležila poletnega turnirja v Beltincih, kjer je sodelovala z dvema ekipama. Za Mura Beli so igrali Svit Recek, Alen Mašič, Liam Pavel, Gal Pečič, Etien Horvat, Juš Kekec, Tijan Cener, Lukas Kokaš, Neo Ficko, Noel Škaper in Kai Hajdinjak, za Mura Črni pa Niko Valec, Isak Majc, Jakob Majc, Lamin Šavel, Anej Slana, Blaž Pučko, Jakob Celec, Žak Poštrak, Nejc Prosič, Žan Kerčmar in Erik Sep. Obe ekipi sta predtekmovanje končali na prvem mestu, v izločilnih bojih sta se ekipi srečali v polfinalu, kjer so bili boljši Mura Črni. Ekipa Mura Beli je končala na tretjem mestu, Mura Črni pa je osvojila prvo mesto.


Minimalno 8 znakov