Kako so se ta teden odrezale naše mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

U15: REMI PROTI KRŠKEMU

Selekcija U15 je odigrala novo prvenstveno tekmo, proti Krškemu je remizirala z 2 : 2. Po zaostanku z 0 : 2 so Muraši uspeli priti do remija z 2 : 2. Za čarno-bejle sta zadela Jure Kosi in Matic Husar. Za Muro so igrali Roko Žganec, Blaž Kovač, Jan Kovačič, Amadej Filipčič, Jure Kosi, Lado Ratkai, Matich Husar, Nejc Bencak, Maj Balažic, Anej Kerman, Miha Matjašec, Tim Čurman, Jaka Fišer, Anže Kolmanko, Nejc Roman Leljak, Matic Habjanič, Filip Andrejčak in Jaka Zamuda.

U14: ZMAGA PROTI SLATINI

Selekcija U14 je odigrala 12. krog tekmovanja MNZ U17. V gosteh so se pomerilil z ekipo NK Slatine in v dinamični tekmi polni priložnosti prišli do zmage z 2 : 0. Za čarno- bejle sta zadela Nejc Vöröš in Anej Kerec. Za Muro so pod vodstvom trenerja Nejca Jana Matisa igrali Ajdin Dulič, Žiga Grah, Jaša Nusdorfer, Gostan Gabriel, Kosi Žiga, Rantaša Tristan, Matic Hanc, Jure Wolf, Jaka Zamuda, Filip Andrejčak, Vršič Gal, Maks Felicijan, Matevž Klemenčič, Aleks Vukan, Krček Enej, Jakob Cigut, Anej Kerec in Nejc Vöröš.

U13: ZMAGA PROTI LJUTOMERU

Selekcija U13 je v sredo odigrala tekmo MNZ lige U15 in proti ekipi NK Ljutomer ter v boju za končno prvo mesto zabeležila pomembno zmago z rezultatom 6 : 5. Trikrat je za Muro v polno meril Nejc Leljak, po en zadetek so dodali Aljoša Sovič, Jure Muraus in Mark Durič. Za čarno-bejle so zadeli Anej Štertak, Ty Rošker, Mark Durič, Etian Kuzma, Jan Kren, Aljoša Sovič, Tim Horvatič, Tanaj Kološa, Nejc Leljak, Jaša Kutoš, Nani Bauer, Tim Perkič, Jure Muraus, Matjaž Plevel in Jaka Zamuda. 

U12: VISOKA ZMAGA PROTI TIŠINI

Selekcija U12 je v četrtek začela s tekmovanjem v MNZ ligi U13 in proti ekipi Tišine slavila s 14 : 0. Za čarno-bejle so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Matic Kovačec, Tim Jerebic, Žiga Svetec, Vid Jerebic, Taj Ošlaj, Maj Buček, Maksimiljan Petek, Gal Jakob Horvat, Nian Kerec, Vuk Bajić, Rene Grebenar, Nejc Špur, Miha Hajdinjak, Samuel Urbanič in Rok Perkič.

U13 OŠ: PORAZ PROTI APAČAM

Selekcija U13 OŠ je v gosteh odigrala prvo spomladansko tekmo MNZ lige in proti Apačem klonila z 1 : 0. Za Muro so igrali Rok Jančarič, Maks Ribaš, Hamza Telbiz, Vid Lindič, Mai Simonič, Erik Zelko, Dia Borovič, Aljaž Lenarčič, Žiga Kreft, Žan Gorza in Florart Cenaj.


ŽNK MURA NONA

U13: DVE ZMAGI IN PORAZ

Murašice so na prvem prvenstvenem turnirju pokazale zelo dobro in borbeno igro. Slavile so na prvih dveh tekmah proti Krimu (8:0) in Aluminiju (3:1), klonile pa proti nogometašicam Radomelj (0:1). Za Murašice je šest zadetkov dosegla Nella Gjergjek, tri je dodala Eva Horvat, po enega pa sta dodali Angelina Brčerević in Neva Kalamar. Za čarno-bejle so igrale Angelina Brčerevič, Neva Kalamar, Tiara Recek, Alja Škaper, Nella Gjergjek, Teja Horvat, Ela Škodnik, Sara Žabota, Eva Horvat in Ana Kralj.


Minimalno 8 znakov