Kako so se ta teden odrezale naše mlajše selekcije?

Mladinci jesen sklenili z remijem in naslovom jesenskih prvakov.

U19: REMI V DOMŽALAH

Mladinci čarno-bejlih so odigrali zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva in remizirali z Domžalami. V uvodu srečanja smo spremljali enostranski promet proti vratom domačih, kar se je obrestovalo že v 8. minuti, ko je za vodstvo zadel najboljši strelec prvenstva Jaka Domjan. Pet minut pozneje je bivšemu klubu iz roba kazenskega prostora zabil Luka Turudija za vodstvo Mure z 0 : 2. Po dobre pol ure igre so domačini nekoliko pritisnili na vrata Šumenjaka, enega izmed napadov pa so izkoristili in znižali vodstvo Mure. V drugem delu so si Muraši pripravili več priložnosti, Domžale pa je večkrat rešil njihov vratar. V 71. je strel Domžalčanov s pomočjo vratnice končal v golu, do konca pa se rezultat več ni spremenil in ostalo je pri 2 : 2. So pa mladinci Mure osvojili naslov jesenskih prvakov v mladinski konkurenci.

U12: DVE ZMAGI IN PORAZ

Selekcija U12 je odigrala tri tekme na drugem turnirju Nevron Cup, ki se je odvijal v Celju. Muraši so odigrali tri tekme in zbrali šest točk, premagali so Rudar Velenje in NK Triglav, poraženi pa so bili proti Radomljam. Mura po dveh odigranih turnirjih zaseda drugo mesto. Za čarno-bejle so igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nino Šaruga, Tim Vukan, Aljaž Farič, Bine Varga, Đorđe Petrovič, Anže Škof, Rok Perkič, Erik Černela in Kleo Vučak.

U11: DVE ZMAGI IN REMI

Selekcija U11 je na drugem turnirju Nevron Cup vknjižila dve zmagi in remi, po sedmih odigranih tekmah pa čarno-bejli zasedajo prvo mesto na lestvici. Za Muro so igrali Vid Petkovič, Niko Jerič, Gaj Erjavec, Jaša Serec, Maj Ülen, Vid Horvat, Leo Koša, Luka Pok, Lamin Šavel in Alen Mašič. Moštvo je vodil glavni trener Niko Kisilak.

U8: MIKLAVŽEV TURNIR V BELTINCIH

Selekcija U8 se je v soboto udeležila Miklavževega turnirja v Beltincih. Na turnirju je bila selekcija razdeljena v dve ekipi. Ekipa NŠ Mura črni je bila v postavi Poštrak Jaša, Cipot Jure, Šavel Adel, Kekec Saša, Kolarič Sky, Vogrinčič Rok in Ropoša Domen. Odigrali so tekme proti ekipam NK Pohorje 2, NK Ormož in NK Paloma Šentilj. V polfinalu so se pomerili proti ekipi NŠ Mura beli, kjer je bil rezultat 1 : 0 za NŠ Mura beli. Vodil jih je trener Robert Jerič. 

V ekipi NŠ Mura beli pa so igrali Gruškovnjak Lan, Ulen Lan, Lazar Tai, Martinec Tay, Pok Evan, Grah Nino in Hajdinjak Žiga. Pomerili so se proti ekipam NŠ Roho, NŠ Bistrica/Črenšovci in ŽNK Mura. V polfinalu so se pomerili proti ekipi NŠ Mura črni in slavili z rezultatom 1 : 0. Finale treh ekip pa je bilo z ekipo NŠ Bistrica/Črenšovci in NK Paloma Šentilj. Turnir so po kazenskih strelih zaključili na drugem mestu. Vodila jih je trenerka Nuša Lašič.

U7: DRUGO MESTO NA MIKLAVŽEVEM TURNIRJU

Selekcija U7 se je ta vikend udeležila Miklavževega turnirja v Beltincih. Za čarno-bejle so igrali Tjaž Sever, Nejc Horvat, Filip Tuyisenge, Tilen Vöröš, Mateo Cipot, Matija Groza, Jan Kofjač in Rok Slana pod vodstvom Nika Kisilaka. Čarno-bejli so v skupinskem delu osvojili prvo mesto, v nadaljevanju so se pomerili z ekipo iz Dravskega polja kjer so slavili s 4 : 1. V finalu so se pomerili z ekipama Turnišče in Beltinci Modri ter prišli do remija in doživeli poraz ter končali na drugem mestu.

ŽNK MURA NONA

U11: TURNIR V KIDRIČEVEM

V nedeljo se je ekipa ŽNK Mura Nona DU-11 udeležila prijateljskega turnirja v OŠ Kidričevo, ki ga je organiziral ŽNK Aluminij. V prvi tekmi so naša dekleta izgubila proti ŽNK Aluminij rdeče z rezultatom 2 : 0, nato pa dosegle dve zmagi. Prvo proti še eni ekipi ŽNK Aluminij bele, kjer je edini gol dosegla Eva Gabor, ter drugo zmago proti ekipi iz Radelj z rezultatom 3 : 0, kjer je dva zadetka dosegla Tjaša Baša, enega je dodala Teja Duh. Čarnobejle so na koncu zasedle drugo mesto na turnirju. Pod vodstvom Aleksandra Pejčića so zaigrale Eva Gabor, Teja Duh, Ajda Artenjak, Alisa Ema Pucko, Tjaša Baša, Julija Žižek, Klara Baša, Iskra Pejčić in Nia Jerič.

Minimalno 8 znakov