Kako so se tokrat odrezale naše mlajše selekcije?

Rezultati mlajših selekcij.

U19: ZMAGA PROTI LJUTOMERU

V soboto so mladinci Mure odigrali zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem prvenstva v 1. SML. Na domači Fazaneriji so ji nasproti stali nogometaši članske ekipe iz Ljutomera. Čarno-bejli so slavili s 5 : 0, dvakrat je v polno meril Niko Kasalo, po en zadetek so dosegli Vid Štefanec, Jaka Domjan in Luka Turudija. Igrali so Šumenjak, Graj, Črnko, Rantaša, Domjan, Nedeljko, Buček, Štefanec, Turudija, Kasalo, Lovrec, Jelovica, Ignjič, Baš in Ozbetič.

U17: POLOVIČNA USPEŠNOST

Selekcija U17 je odigrala prijateljsko tekmo proti Kapfenbergu in slavila z 2 : 0. En zadetek so si nasprotniki zabili sami, drugega je dosegel Ružič. Druga prijateljska tekma proti klubu iz Avstrije se je končala s porazom proti Sturmu iz Graza s 3 : 0. 

U14: ZMAGA PROTI AVSTRIJCEM

Selekcija U14 se je pomerila z vrstniki iz sosednje Avstrije in proti ekipi JAZ GU SÜD slavila s 3 : 2. Za čarno-bejle je dva zadetka dosegel Amadej Filipčič, enega je dodal Matic Hanc. Za Muro so pod vodstvom trenerja Tadeja Vogrinca igrali Mai Hakl, Žiga Grah, Jure Wolf, Matic Hanc, Jaša Nusdorfer, Žiga Kosi, Maks Felicijan, Luka Kreslin, Amadej Filipčič, Alex Vukan, Enej Krček, Gostan Gabriel, Gal Vršič, Tristan Rantaša, Matevž Klemenčič, Jakob Cigut, Žiga Cipot in Nikola Spasojević.

U13: ZMAGA PROTI NK BRINJE

V soboto je selekcija U13 odigrala prijateljsko tekmo proti NK Brinje in zabeležila zmago s 3 : 2. Za Muro je dvakrat zadel Nejc Leljak, en zadetek je dodal Tanaj Kološa. Za čarno-bejle so igrali Anej Štertak, Val Nai Matiš, Žiga Svetec, Ty Rošker, Nani Bauer, Maks Ribaš, Jan Kren, Tanaj Kološa, Tim Perkič, Jaša Kutoš, Nejc Leljak, Luka Kaučič, Matjaž Plevel in Žiga Kreft.

U11: PREMAGALI VARTEKS

Selekcija U11 je odigrala prijateljsko tekmo z NK Varteks v Varaždinu, Muraši so slavili z 1 : 0. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Nik Maglica, Nino Šaruga, Erik Černela, Aljaž Farič, Nel Zemljič, Tim Vukan, Luka Špoljarić, Bine Varga, Đorđe Petrovič, Rok Perkič in Kleo Vučak. 
Drugo prijateljsko tekmo je selekcija U11 odigrala proti NK Brinje Grosuplje in zmagala s 5 : 0. Za Muro so pod vodstvom trenerja Blaža Kousa igrali Tim Hajdinjak, Ahil Gačevič, Jon Kous, Nik Maglica, Aljaž Farič, Nel Zemljič, Tim Vukan, Luka Špoljarić, Bine Varga, Đorđe Petrovič in Kleo Vučak.

U10: ZMAGA IN PORAZ

Selekcija U10 je v preteklem tednu odigrala dve prijateljski tekmi. Mladi Muraši so gostovali v Varaždinu, kjer so že zaostajali za tri zadetke, na koncu pa se veselili zmage s 4 : 3. Sobotno tekmo v Grosuplju proti NK Brinje so morali odigrati brez sedmih nogometašev, ki so bili odsotni, na koncu pa izgubili z 2 : 1. Za čarno-bejle so igrali Žiga Luk, Maj Ülen, Lamin Šavel, Vanja Pelemiš, Gaj Erjavec, Alen Mašič, Niko Velec, Saša Cotter, Vid Horvat, Jaša Serec, Niko Jerič, Taj Rudaš, Anej Slana, Luka Pok, Vid Petkovič, Maks Horvat, Leo Koša in Vid Stane Polanič.

U9 GORIČKO: ZMAGA PROTI LEDAVI

Selekcija NŠ Mura Goričko U9 je premagala vrstnike iz NŠ Ledava s 6 : 2. Za Muro je trikrat zadel Nian Rajbar, po en zadetek so dodali Aljoša Rajbar, Jan Bernjak in Mark Moršič. Igrali Rajbar Aljoša, Rajbar Nian, Mencigar Jure, Čoh Maksimiljan, Sinic Aljaž, Gomboc Julian, Moršič Mark, Bernjak Jan, Klement Nian, Rac Kai, Daniel Gobmoc in Anže Benko.


ŽNK MURA NONA

U15: ČETRTO MESTO V RADLJAH OB DRAVI

V nedeljo se je selekcija U15 udeležila turnirja Bele lige v Radljah ob Dravi. V skupini so odigrali tri tekme, proti ŽNK Podravje, ŽNK Koper obala in ŽNK Tabor Maribor. Proti Podravju in Kopru so Murašice slavile s 3 : 0, proti Mariboru se je tekma končala brez zadetkov. V skupini so čarno-bejle osvojile prvo mesto, v polfinalu pa so po streljanju kazenskih strelov klonile proti ŽNK Žalec. V tekmi za tretje mesto so bile boljše nogometašice ŽNK Radlje. Za Muro so zaigrale Glorija Štapek, Marija Branšperger, Lana Kavaš, Deja Linhard, Eva-Mia Pucko, Alja Škaper in Alja Horvat. Za Murašice je Lana Kavaš dosegla tri zadetke, po enega so dodale Eva-Mia Pucko, Alja Horvat in Deja Linhard.

U13:  ŠTIRI ZMAGE IN DVA REMIJA

Selekcija U13 se je udeležila turnirja Bele lige v Radljah ob Dravi, kjer je osvojila končno drugo mesto. Na turnirju so odigrali šest tekem. Na prvih dveh tekmah proti gostiteljicam in sosedom in Goričkega je bil rezultat 0 : 0, v nadaljevanju turnirja pa so sledile štiri zmage proti ekipam Podravje modra, Podravje roza, Maribor in Trbovlje. Tiara Recek je postala najboljša vratarka turnirja. Za Muro je petkrat zadela Nella Gjergjek, dvakrat pa Angelina Brčerević. Na turnirju so igrale Tiara Recek, Neva Kalamar, Angelina Brčerević, Nika Ščančar, Nella Gjergjek, Ana Kralj, Eva Horvat, Alina Halas in Sara Žabota.

U9: ZMAGA PROTI ČARDI

V četrtek je selekcija U9 odigrala prijateljsko tekmo proti NK Čarda in slavila z 2 : 1, v polno sta merili Alisa Ema Pucko in Ela Škodnik. Za Murašice so igrale Klara Baša, Tjaša Baša, Špela Baša, Ela Škodnik, Dunja Brčerević, Teja Duh, Nia Jerič, Alisa Ema Pucko, Taja Gjerek, Iskra Pejčić in Eva Gabor.


Minimalno 8 znakov