Mladi Muraši nadigrali Maribor

Rezultati mlajših selekcij.

U19: HATTRICK DOMJANA ZA ZMAGO NAD MARIBOROM

Mladi Muraši so v derbiju kroga v Radencih gostili Maribor in prišli do prepričljive zmage s 3 : 0. V prvem polčasu domači niso videli zadetkov, zato pa je bilo dogajanje v drugem polčasu toliko bolj bogato z zadetki. Mrežo Maribora je 58. minuti načel Jaka Domjan, ki je v 71. minuti uspešno izvedel enajstmetrovko, v 84. minuti pa s hat-trickom dokončno odločil zmagovalca. Domjan je z doseženimi dvanajstimi zadetki tudi prvi strelec mladinske lige in prvemu zasledovalcu beži za štiri zadetke.

U17: PORAZ V ZADNJI MINUTI

Kadeti so v 11. krogu doma gostili Domžale in klonili z 2 : 1. Gostje so povedli že v 4. minuti srečanja, Muraši pa so imeli preko Maia Kolbla in Vala Bislimaja priložnosti za izenačenje, a nista uspela zadeti. Takoj na začetku drugega polčasa je Bislimaj vendarle uspel izenačiti na 1 : 1. Muraši so imeli kar nekaj priložnosti, da bi prišli do vodstva, a so bili v zaključkih premalo natančni. Nato pa zadnja minuta srečanja, napaka v domači vrsti in zadetek Domžal za zmago z 2 : 1.

U15: PREPRIČLJIVA ZMAGA PROTI DOMŽALAM

Selekcija U15 se je doma pomerila z vrstniki iz Domžal in prišla do prepričljive zmage s 3 : 0. Mrežo gostov je že v 8. minuti srečanja načel Filip Andrejčak, do konca prvega polčasa je vodstvo na 2 : 0 povišal Miha Matjašec. Delo je v drugem polčasu s tretjim zadetkom dokončal Maj Balažic. Miha Matjašec je s petnajstimi doseženimi zadetki trenutno drugi strelec lige in za en zadetek zaostaja za Tian Nai Korenom iz Maribora.

U14: VISOKO PREMAGALI GAK

V nedeljo je selekcija U14 odigrala prijateljsko tekmo proti avstrijskemu GAK-u in zabeležila zmago s 5 : 0. Za čarno-bejle so zadeli Tanaj Kološa, Aljoša Sovič, Jaša Kutoš in Jan Kren. Za Muraše so pod vodstvom Nejca Jana Matisa igrali Anej Štertak, Mark Durič, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Etian Kuzma, Žiga Svetec, Jan Kren, Matjaž Plevel, Aljoša Sovič, Jaša Kutoš, Tanaj Kološa, Nani Bauer, Tim Perkič, Tim Horvatič, Denisz Wachter, Luka Kaučič, Maks Ribaš in Žiga Kreft.

U13: DERBI PRIPADEL EKIPI MURA 1

V 6. krogu MNZ U13A je bil na vrsti derbi med Muro 3 in Muro 1. Sledanja je uspela priti do zmage z 2 : 0. Za Mura 3 so igrali Tian Štrakl, Vid Stane Polanič, Gaj Erjavec, Vid Horvat, Maj Ülen, Vid Petkovič, Luka Pok, Til Toplak, Taj Rudaš, Vanja Pelemiš, Jaša Serec, Maks Horvat in Žiga Luk. Za ekipo Mura1 pa so igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Kleo Vučak, Luka Špoljarić, Anže Škof, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nel Zemljič, Rok Perkič, Nik Maglica, Erik Černela, Aljaž Farič, Lan Slana, Luka Lejko in Đorđe Petrović.

Ekipa Mura 2 je v 6. krogu MNZ U13B gostovala v Cankovi ter premagala domačine z rezultatom 11 : 2. Za čarno-bejle so igrali Matic Kozar, Niko Jerič, Maksimiljan in Gal Petek, Jon Kous, Kleo Vučak, Jaša Ratnik, Gal Jakob Horvat, Maj Buček, Anže Škof, Erik Černela, Miha Hajdinjak, Tai Ošlaj in Vid Jerebic.

U10: UDELEŽBA NA VEČIH TURNIRJIH

Selekcija U10 se je v preteklem tednu udeležila turnirja v Martjancih, kjer je dosegla dve zmagi in dvakrat bila poražena. V soboto je selekcija sodelovala tudi na MNZ turnirju U11 v Bogojini in Veržeju. V Bogojini so bili prisotni Svit Recek, Ivo ivanič, Alen Mašič, Žak Valner, Kai Hajdinjak, Rok Škraban, Neo Ficko, Tijan Cener, Lukas Kokaš, Nejc Prosič in Žak Poštrak, v Veržeju pa so igrali Lian Debelak, Lamin Šavel, Liam Pavel, Tjan Šadl, Gal Pečič, Juš Kekec, Blaž Pučko, Etien Horvat, Saša Cotter in Anej Slana.

U7: TURNIR V ČARDI

Selekcija U7 se je mudila na MNZ turnirju v Čardi. Na turnirju sta sodelovali dve ekipi čarno-bejlih, za Muro 1 so igrali Marlon Babič, Jan Kofljač, Rok Slana, Vid Novak, Matija Groza za Mura 2 pa so igrali Nejc Horvat, Tilen Vöröš, Mateo Cipot in Tjaž Sever.

 

ŽNK MURA NONA:

U17: PETA ZAPOREDNA ZMAGA

Murašice selekcije DU17 so odigrale prestavljeno tekmo 4. kroga prvenstva in slavile s 4:2. Čarno-bejle so po zadetku Nelle Gjergjek in dveh zadetkih Lane Šernek prišle do treh zadetkov prednosti, a so se igralke Primorja uspele približati na zgolj gol zaostanka. Zmago je nato v zaključku tekme potrdila Lana Kavaš z zadetkom iz najstrožje kazni. To je že peta zmaga na petih tekmah Murašic.

U15: ŠESTA ZAPOREDNA ZMAGA

Mlade Murašice selekcije DU15 so danes gostovale v Radljah, kjer so po zadetkoma Nelle Gjergjek in Lane Šernek prišle do zmage s 0:2. To je že šesta zaporedna zmaga brez prejetega zadetka čarno-bejlih.

U11: TURNIR V BOGOJINI

Murašice so se udeležile drugega turnirja MNZ MS v Bogojini. Na prvi tekmi so klonile proti Mura 1, v drugi tekmi so s 5 : 1 premagale Bogojino, na tretji tekmi pa so klonile proti Bakovcem. Na turnirju je trikrat zadela Ruby Šuster, po enkrat pa so v polno merile Ela Škodnik, Alisa Ema Pucko in Kiara Češarek. Na turnirju so pod vodstvom Tjaše Nemec zaigrale Dunja Brčerević, Elena Kocet, Maša Cvetko, Klara Baša, Eva Gabor, Alisa Ema Pucko, Kiara Češarek ,Tia Černela, Ruby Šuster, Ela Škodnik ter Teja Duh.

Minimalno 8 znakov