Mladi Muraši slavili na turnirju v Miklavžu

Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

U11: DVA PORAZA V RADENCIH

Selekcija U11 se je udeležila prijateljskega turnirja šestih povabljenih ekip v Radencih, ki so ga priredili NK Roma. Muraši so igrali proti ekipama NK Slatina Radenci in NK Celje in obakrat izgubili. Za čarno-bejle so igrali Petkovič Vid, Polanič Vid, Horvat Maks, Pok Luka, Toplak Til, Koša Leo, Ülen Maj, Šavel Lamin, Slana Lan, Lük Žiga in Jerič Niko. Moštvo je vodil glavni trener Kisilak Niko.

U8: PRVO MESTO V MIKLAVŽU

Selekcija U8 se je udeležila Ivanovega turnirja v Miklavžu. Ekipo pod vodstom trenerja Roberta Jeriča so sestavljali Jure Cipot, Jan Kežmah Papič, Saša Kekec, Adel Šavel, Sky Kolarič, Lan Ülen, Tai Lazar, Rok Vogrinčič in Jan Kuhar. Na turnirju je sodelovalo šest ekip, vse so se pomerile med seboj. Muraši so na turnirju dosegli štiri zmage in enkrat remizirali, in sicer proti ekipi NK Slivnica, medtem ko so premagali NŠ Dravsko Polje, NK Miklavž, NK Malečnik in NK Maribor. S skupno osvojenimi trinajstimi točkami so suvereno končali na prvem mestu.

Selekcija U8 se je prav tako udeležila turnirja Bumbar Kup. Ekipo pod vodstvom trenerja Roberta Jeriča so sestavljali Jan Kežmah Papič, Nal Fijok, Jaša Poštrak, Evan Pok, Lan Gruškovnjak, Niko Kardinar, Anej Tkalec in Luka Matjašec. V skupinskem delu je ekipa odgirala tekme proti Ajmo Žuti 1, Lumen Crveni in Ivančiča. Skupinski del so zaključili s tremi zmagami in se tako uvrstili v četrtfinale, kjer so se pomerili proti ekipi Vidovec. O nadaljevanju v polfinale so odločali kazenski streli, loterija pa tokrat ni bila na sreči mladih Murašev.

Selekcija U8 je odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi NK Gornja Radgona. Za čarno-bejle so igrali Nal Fijok, Saša Kekec, Jaša Poštrak, Jan Kežmah Papič, Niko Kardinar, Anej Tkalec, Luka Matjašec, Jure Cipot, Lan Gruškovnjak, Evan Pok, Sky Kolarič, Lan Ulen in Jan Kuhar, pod vodstvom trenerja Roberta Jeriča. Odigrana sta bila dva polčasa po trideset minut, končni rezultat pa je bil 5 : 2 v korist Murašev.

 

ŽNK MURA NONA

DU13: ZMAGA IN TRIJE PORAZI

Selekcija DU13 se je udeležila turnirja v Radljah, Murašice pa so doživele tri poraze in dosegle eno zmago. Slavile so proti WFC Ptuj, klonile pa proti ŽNK Maribor NŠ ŽNK Radlje in ŽNK Aluminij. Vse tri zadetke, dosežene na turnirju, je prispevala Kiara Češarek. Za ŽNK Mura Nona so igrale Živa Gabor, Ela Škodnik, Ruby Šuster, Sara Žabota, Kiara Češarek, Zala Kreft, Kaja Pucko in Miša Krčmar in pod vodstvom trenerja Aleksandra Pejčiča.

Minimalno 8 znakov