Mladinci nazaj na prvo mesto

Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

U19: ZMAGA PROTI ILIRIJI

Varovanci Matjaža Keka so v 15. krogu 1. SML EON Nextgen gostovali pri Iliriji in prišli do visoke zmage s 7 : 3. Srečanje se sicer ni začelo po željah čarno-bejlih, saj so domačini že v četrti minuti povedli z 1 : 0, hitro je za izenačenje odgovoril Luka Turudija. Sledila sta dva zadetka domačih, tik pred koncem polčasa je izid na 3 : 2 znižal Nejc Nedeljko. Na začetku drugega polčasa je Jaka Domjan iz enajstmetrovke izenačil na 3 : 3, Domjan je tri minute kasneje zadel za vodstvo Mure s 4 : 3. V 60. minuti je za 5 : 3 zadel Nal Lan Koren. Sledila sta še dva zadetka Luke Baša in visoka zmaga za vrnitev na vrh lestvice, ki si ga mladinci delijo z Mariborom in Olimpijo. Vsi trije klubi imajo 31 točk, Maribor pa ima tekmo manj.

U17: PORAZ PROTI ŠENČURJU

Selekcija U17 je na domačem terenu gostila ekipo Šenčurja in nekoliko nepričakovano klonila z 0 : 2. Gledalci v prvem polčasu niso videli zadetkov, v 64. minuti srečanja pa avtogol čarno-bejlih in vodstvo gostov, ki so Preko Jana Roka Cijaka v 80. minuti povišali vodstvo in na koncu potrdili zmago za tri točke.

U15: VISOKA ZMAGA PROTI ŠENČURJU

Selekcija U15 je doma visoko z 8 : 1 premagala Šenčur. Tekma se je začela z začetnim tipanjem obeh ekip, večjo posest so imeli Muraši, ki so preko Alexa Vukana povedli z 1 : 0. Gostje so uspeli izenačiti preko Patrika Dolžana, še pred koncem prvega polčasa je zadel Miha Matjašec. V drugem polčasu popolna dominanca Murašev, ki so v tem delu zabili šest zadetkov. Matjašec in Vukana sta dosegla svoja druga zadetka na tekmi, po dvakrat pa sta v polno merila še Gabriel Gostan in Jan Jerebic.

U12: PRVO MESTO PO JESENSKEM DELU PRVENSTVA

Selekcija U12 (Mura 1) je v Fazaneriji odigrala tekmo 9. kroga MNZ U13 A proti NK Avto Rajh Ljutomer in zmagala s 3 : 0 ter tako brez izgubljene točke končala jesenski del tekmovanja. Za Muraše so igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Kleo Vučak, Rok Perkič, Đorđe Petrović, Nino Šaruga, Aljaž Farič, Nik Maglica, Erik Černela, Bine Varga, Luka Lejko, Jon Kous, Lan Slana, Maj Űlen in Vid Petković.

U11: ZMAGI ZA KONEC JESENSKEGA DELA

Jesenski del v MNZ ligi U13B je selekcija U11 (Mura 2) končala z zmago 6 : 0 proti NK Puconci. Za Muro so Jakob Erniša, Matic Kozar, Vid Jerebic, Tai Ošlaj, Miha Hajdinjak, Vuk Bajić, Nian Kerec, Maksimiljan in Gal Petek, Matic Kovačec, Tim Jerebic, Kleo Vučak, Nino Šaruga in Rok Perkič.
Selekcija NŠ Mura U11 (Mura 1) je odigrala zadnji krog v MNZ ligi U13A ter vknjižila visoko zmago v gosteh proti NK Veržeju z 10 : 0. Za Čarno bejle so igrali Tian Štrakl, Gaj Erjavec, Vanja Pelemiš, Jaša Serec, Žiga Luk, Leo Koša, Maj Ülen, Vid Petkovič, Taj Rudaš, Vid Horvat, Maks Horvat in Luka Pok.

ŽNK MURA NONA

U17: VISOKA ZMAGA PROTI GAŽONU

Selekcija U17 je z 9 : 0 odpravila ŽNK Gažon. Prve tri zadetke na tekmi je dosegla Ana Marija Kršljin Stojič, četrti zadetek je iz enajstmetrovke dosegla Lana Kavaš, do konca tekme pa je v polno trikrat merila še Lana Šernek, po enkrat sta zadeli še Hana Serec in Nuša Škrobar.

U15: PORAZ PROTI ALUMINIJU

Selekcija U15 je odigrala tekmo zadnjega kroga jesenskega dela prvenstva proti Aluminiju. Gostje so slavile v zadnji minuti srečanja, ko so zadele za 0 : 1. Glavna sodnica srečanja je domačinkam izključila tri nogometašice in Murašice so na koncu klonile, a vseeno zadržale vodilno mesto na lestvici s petimi točkami prednosti pred ŽNK Radlje.

Minimalno 8 znakov