Mladinci premagali Aluminij

Kako so se odrezale naše mlajše selekcije?

U19: ZMAGA PROTI ALUMINIJU

Selekcija U19, ki je proti Radomljam v prejšnjem krogu vpisala prvi letošnji poraz, se je hitro pobrala in odgovorila z novo zmago. Varovanci Matjaža Keka so tokrat doma z 1 : 0 premagali Aluminij, edini zadetek na tekmi pa so si gostje v 75. minuti zabili sami. Z novo zmago Muraši še naprej ostajajo na vodilni poziciji EON Nextgen Lige, kjer imajo dve točki prednosti pred Mariborom, ki ima sicer tekmo manj.

U17: PORAZ V CELJU

Selekcija U17 je tokrat gostovala v Celju in srečanje dobro začela. V 18. minuti je čarno-bejle v vodstvo popeljal Sečkar, nakar so domačini prevzeli pobudo in v 36. minuti prišli do izenačenja. V drugem polčasu je igra večinoma potekala med obema kazenskima prostoroma, zmanjkala pa je zadnja podaja in konkretnost v napadu. Nekaj več zbranosti je bilo pri domačih, ki so v 64. in 81. minuti dosegli še dva zadetka in prišli do novih treh točk.

U15: ZMAGA V CELJU

Selekcija U15 je prav tako gostovala v Celju in prišla do novih treh točk ter tako podaljšala niz neporaženosti. Tekmo, ki je bila zelo fizična, so Muraši dobro odprli in hitro povedli z 2 : 0, v polno sta merila Miha Matjašec in Amadej Filipčič, domači pa so do konca polčasa izid uspeli znižati. Toda to je bilo tudi vse, kar jim je uspelo, saj so Muraši nadzirali potek tekme in na koncu prišli do nove zmage.

U12: ZMAGA PROTI GANČANOM

Selekcija U12 je odigrala tekmo 4. kroga MNZ U13 A proti NŠAB Gančani in zmagala z 4:0. Za čarno-bejle so pod vodstvom Blaža Kousa igrali Ahil Gačevič, Tim Hajdinjak, Aljaž Farič, Kleo Vučak, Tim Vukan, Luka Špoljarić, Anže Škof, Jon Kous, Jaša Ratnik, Nel Zemljič, Rok Perkič, Erik Černela, Bine Varga, Nino Šaruga, Lan Slana, Luka Lejko in Đorđe Petrović.

U7: TURNIR V VERŽEJU

Selekcija U7 se je mudila na MNZ turnirju v Veržeju. Na turnirju sta sodelovali dve ekipi čarno-bejlih, za Muro 1 so igrali Tjaž Sever, Nejc Horvat, Filip Tuyisenge, Tilen Voroš in Mateo Cipot, za Mura 2 pa so igrali Rok Slana, Jan Kofjač, Val Stojanovič, Marlon Babič in Vid Novak. Obe ekipi sta odigrali po tri tekme, mladi Muraši pa so v igri neizmerno uživali.

ŽNK MURA NONA

U13: DVA REMIJA IN PORAZ

Murašice so se udeležile turnirja dekluc U13 Vzhod 23/24 v Mariboru in v treh tekmah vknjižile dva remija in poraz. Proti ŽNK Žalec zadetkov ni bilo, tekma proti Taboru se je končala z remije 2 : 2, proti Radljam ob Dravi pa so čarno-bejle klonile z 1 : 0. Za ŽNK Mura Nona so igrale Ana Kralj, Eva Horvat, Ela Škodnik, Alina Halas, Teja Horvat, Kaja Pucko, Zala Kreft, Ruby Šuster, Sara Žabota in Živa Ribaš.

U11: TURNIR V PUCONCIH

V soboto se je selekcija ŽNK Mura Nona U11 udeležila prvega letošnjega turnirja MNZ MS v skupini C v Puconcih. V prvi tekmi so Murašice premagale ekipo Bogojine z rezultatom 1 : 0. Prvega zadetka za ekipo U11 se je razveselila Izabela Lukač. V drugi tekmi so čarnobejle po zelo dobri igri morale priznati premoč vrstnikom iz Rakičana, ki so bili boljši z 2 : 0. Tretja tekma proti Tišini pa se je končala brez zmagovalca. Za ekipo ŽNK Mura Nona so pod vodstvom Aleksandra Pejčića in Tjaše Nemec zaigrale Klara Baša, Tjaša Baša, Maša Cvetko, Ajda Artenjak, Alisa Ema Pucko, Izabela Lukač, Dunja Brčerević, Gloria Borovnjak in Nia Jerič.

Minimalno 8 znakov