Muraši začeli s pripravami

Nogometaši Mure so danes zjutraj opravili prva testiranja in opravili sestanek z novim športnim direktorjem Robertom Korenom.

Čarno-bejli začenjajo s pripravami na spomladanski del sezone. Varovanci Vladimirja Vermezovića so danes zjutraj opravili prva testiranja in se v lahkotnem teku podali v Fazanerijo, pozdravil pa jih je tudi novi športni direktor Robert Koren. Muraše popoldan čaka še en trening, vse do odhoda v Turčijo, ki je na sporedu 17. januarja, pa bodo večinoma trenirali dvakrat dnevno. Čarno-bejli bodo v Turčiji do 29. januarja.

Priprav se je na prvi dan udeležilo 27 nogometašev, in sicer Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Vid Šumenjak, Žiga Kous, Daniel Katić, Tilen Ščernjavič, Borna Proleta, Gaber Dobrovoljc, Leard Sadriu, Tarik Bagola, Žan Trontelj, Klemen Pucko, Almin Kurtović, Filippo Tripi, Ben Cottrell, Matic Maruško, Ivan Šarić, Niko Kasalo, Timotej Brkić, Emir Saitoski, Luka Turudija, Nikola Jovićevič, Amadej Maroša, Nikola Petković, Dardan Shabanhaxhaj, Mihajlo Spasojević in Jaka Domjan. Kai Cipot trenira po prilagojenem programu.

Muraše v tem času čaka pet pripravljalnih tekem, vseh pet bo odigranih v Turčiji. Čarno-bejli se bodo pomerili z FK Velež Mostar (BIH), Kisvárda FC (Madžarska), Raków Częstochowa (Poljska), TS Galaxy F.C. (Južnoafriška republika) in FC Arsenal Tula (Rusija).

Minimalno 8 znakov