Murašice odslej na treninge in tekme z Avto Rajhovo Kio

Danes so iz Avto Rajha, našega zlatega sponzorja NŠ Mura in ŽNK Mura Nona, Murašicam v uporabo predali nove avtomobile blagovne znamke Kia.

Pred Fazanerijo je danes Dušan Rajh, lastnik Avto Rajh, petim nogometašicam ŽNK Mura Nona v uporabo predal nove avtomobile znamke Kia, ki jih krasijo motivi Mure. Lastnice novih avtomobilov so Špela Kolbl, Špela Rozmarič, Iva Kocijan, Evelina Kos in Živa Rakovec.

Dušan Rajh, lastnik Avto Rajh: »Že vrsto let uspešno sodelujemo z NŠ Mura, zato smo se zdaj, ko smo postali tudi zlati sponzor ženske ekipe ŽNK Mura Nona, odločili, da se bodo Murašice na treninge in tekme vozile v naših avtomobilih znamke Kia. Želim jim, da na cilj prispejo varno in čim bolj spočite ter da se bomo v prihodnje skupaj veselili uspehov na igrišču«.

Aleš Kegelj, poslovni direktor NŠ Mura: »Zahvala Avto Rajh za uspešno in vzorno sodelovanje v vseh teh letih našega skupnega sodelovanja. Veseli me, da se bodo doslej tudi Murašice proti novam zmagam podale z njihovimi avtomobili. Igralkam želim veliko uspeha, varno vožnjo in čim več dobrih igre v prihajajoči sezoni.«.

Minimalno 8 znakov