Murašice po zmagi nad Radomljami v finalu pokala

V Fazaneriji je bil odigran polfinalni dvoboj Pokala Pivovarna Union. Nogometašice ŽNK Mura Nona so bile boljše od ŽNK Radomlje Medex s 4 : 1.

ŽNK Mura Nona : ŽNK Radomlje Medex 4 : 1 (1 : 0)

Kolbl 38., Korošec 51., 79. (11-m), Kos L. 74.; Vilčnik 68.

ŽNK Mura Nona: Kocijan, Kos E., Sok (od 66. Rakovec), Korošec, Kolbl, Kos L., Josilene (od 78. Curman), Hofman (od 60. Horvat), Šoštarič Karić (od 78. Hrga), Thalita (od 66. Rozmarič), Vasović.

Murašice so v finalu pokala Pivovarna Union. Varovanke Amirja Karića so doma s 4 : 1 premagale ŽNK Radomlje Medex, ki so od 11. minute naprej igrale brez Tinkare Testen, ki je prejela rdeč karton. V 38. minuti so Murašice uspele prebiti blok Radomelj, po podaji iz desne je žoga prišla do same Špele Kolbl, ki je žogo porinila v prazno mrežo. Takoj na začetku drugega polčasa povišanje vodstva, Kaja Korošec je merila iz kakšnih dvajsetih metrov in premagala gostujočo vratarko. V 68. minuti žarek upanja za gostje, po napaki v domači obrambi je zadela Noelle Vilčnik. Sledil je hiter odgovor domačih, pod tretji zadetek se je podpisala Lucija Kos, zmago pa je iz enajstih metrov potrdila Korošceva s svojim drugim zadetkom. Murašice se bodo v velikem finalu v Celju pomerile z nogometašicami Olimpije.

Minimalno 8 znakov