Na poslovni konferenci podpisali pogodbe z zlatimi sponzorji

Danes je v Fazaneriji potekala poslovna konferenca NŠ Mura, na kateri so bili med drugim predstavljeni cilj za prihajajočo sezono, klub pa je podpisal tudi pogodbe z zlatimi sponzorji.

Tako kot vsako leto, je tudi letos potekala poslovna konferenca kluba, ki se je tokrat odvijala v večnamenskem prostoru pod južno tribuno stadiona Fazanerija. Predsednik kluba Robert Kuzmič je najprej pozdravil navzoče, nato pa predstavil nekaj glavnih dosežkov v pretekli sezoni. Med glavne zagotovo spada rekorden prestop Tia Cipota v italijansko Spezio, pripojitev ŽNK Nona Pomurje Beltinci k DNŠ Mura, ureditev novih klubskih prostorov, klubske trgovine in klubskega bara pod južno tribuno ter vzpostavitev lastnega sistema ticketinga, gastro ponudbe, trgovinske ponudbe, brezstičnega poslovanja in CRM sistema. Med vidnejše dosežke spada tudi dvoja krona Murašic v minuli sezoni.

V sezoni, ki je pred so cilji ponovno postavljeni visoko. V članski konkurenci je cilj uvrstitev v evropska tekmovanja, pri članicah pa osvojitev državnega in pokalnega naslova ter uvrstitev v drugi krog kvalifikacij za Ligo prvakinj. Tudi letos si je klub zadal cilj, da proda dva do tri nogometaše, obenem pa dva do tri nogometaše iz mlajših selekcij priključi k članski ekipi. Med glavne izzive v letošnji sezoni zagotovo spada izgraditev loka med glavno in severno tribuno, zagotovitev dodatnih igrišč za trening in priprava dokumentacije za začetek postopka iskanja strateškega partnerja.

Ob koncu poslovne konference so bile tudi podpisane zlate pogodbe s sponzorji NŠ Mura in ŽNK Mura Nona. Zlati sponzorji članske ekipe, ki so podpisal pogodbe so Generali, Pomgrad, GMT in Avto Rajh. Generalni sponzor ženske ekipe ostaja Picerija Nona, zlati sponzorji v letošnji sezoni pa bodo še Avto Rajh, Apolis, Sato in Keune.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »Veseli in ponosni smo, da nam že vrsto let ob strani stojijo tako lokalni sponzorji, kot sponzorji iz drugih krajev po Sloveniji, ki so v Muri prepoznali uspešno zgodbo, do katere smo prišli z veliko truda, odrekanja in garanja. Čeprav se gospodarska situacija ohlaja, se zahvaljujem vsem sponzorjem, ki so obnovili sponzorske pogodbe s klubom. Veseli me, da je bila večina takih, obenem pa zahvala tudi tistim, ki so se nam pridružili pri podpori in sponzoriranju naše ženske ekipe ŽNK Mura Nona. Ponovno pa moram poudariti, da je za napredek kluba nujno potrebno, da zagotovimo dodatne površine za treninge. Iščemo vse možne rešitve, da bi nam to uspelo, je pa res, da tukaj ni vse odvisno samo od kluba. Vsi vemo, da je letos stoletnica kluba in lepo bi bilo, da jo pričakamo vsaj s končanim lokom med severno in glavno tribuno. Tudi zato dodatno apeliramo na občino, da s skupnim sodelovanjem to željo uresničimo«.


Minimalno 8 znakov