Na tekmi z Olimpijo nas bodo obiskali legendarni Čarno-bejli

V nedeljo nas čaka tekma z Olimpijo, na kateri nas bodo obiskali tudi legendarni "Čarno-bejli".

V prejšnjih sezonah ste skozi akcijo “ŠTO SAN” lahko spoznali in zbirali kartice Murašev, ki so najbolj zaznamovali Murino preteklost. Vsak od njih je dal svoj kamenček v mozaik čarno-bejle zgodovine in veseli nas, da se tudi oni radi vračajo v Fazanerijo.

Tudi zato vse še živeče povabili na nedeljsko tekmo v Fazanerijo, kjer jim bomo predali sezonske vstopnice, da se bodo še raje vračali v Fazanerijo in bodo po tem, ko so Muri dali veliko na igrišču, poskrbeli tudi za podporo iz tribun. To bo seveda tudi prava priložnost, za kakšen pogovor, obujanje spominov in druženje.

Med prejemniki tako najdemo Ferija Cifra, ki velja za legendarnega branilca čarno-bejlih, ki je bil strah in trepet nasprotnikovih napadalcev, Bojana Jančarja, ki se bo z nogometašicami ŽNK Mura Nona že čez nekaj dni podal v boj za napredovanje v Ligi prvakinj, pozabiti pa ne gre tudi na Adama Baranjo, ki je po krilu povzročal vse mogoče nevšečnosti nasprotnikom.

Seveda ne želimo izpustiti nikogar, tako bodo med prejemniki sezonske vstopnice tudi Milan Koblencer, Jože Horvat – Didi, Jože Kosi, Štefan Černjavič, Zoran Cirkvenčič, Zlatko Gabor, Karel Glažar, Ivan Mertuk, Slavko Jandl – sin, Denis Žilavec, Goran Ristić, Dejan Nemec, Fabijan Cipot, Štefan Šavel in Branko Šebjan.

Glede na to, da je stoletnica kluba praktično pred vrati, je pomembno, da se spominjamo bogate zgodovine našega kluba in na tak način poglobimo vez med vsemi, ki jim je čarno-bejla barva pri srcu.

Minimalno 8 znakov