Neprepoznavni v Celju

V 2. krogu Prve lige Telemach smo gostovali v Celju in klonili s 5 : 0.

CELJE – MURA 5:0 (2:0)

Kouter 26., Edmilson 45., Špeljak 55., Bizjak 75., Popović 87.

NŠ Mura: Mihelak, Dobrovoljc, Morris, Sadriu (od 64. Trontelj), Kous (od 75. Turudija), Maruško (od 64. Tripi), Kurtović, Jurišić (od 82. Ščernjavič), Shabanhaxhaj, Saitoski (od 46. Šarić), Maroša.

Drugi krog Prve lige Telemach ni prinesel nič dobrega. Iz gostovanja v Celju se vračamo s petimi zadetki v naši mreži. Domači so prevladovali od prve minute, v 26. minuti je terensko premoč kronal Nino Kouter, ki je po podaji v kazenski prostor iz leve premagal Klemna Mihelaka. Po zadetku nekoliko boljša podoba čarno-bejlih, ki pa jo je v 45. minuti z drugim zadetkom za domače presekal Edmilson.

Varovanci Dejana Grabića so v drugi polčas krenili z več želje in energije, že v 48. minuti je imel Roko Jurišić na nogi žogo za znižanje rezultata, a je za las meril mimo vrat. V minutah, ko smo prevladovali, pa nov šok. V 55. minuti je Karlo Špeljak z glavo povišal na 3 : 0. Že v naslednjem napadu izjemna priložnost za Matica Maruška, ki mu je Žan Karničnik preprečil veselje, nekaj minut za tem do domači strel Dardana Shabanhaxhaja izbijali iz golove črte, v nadaljevanju akcije pa Ivan Šarić iz ugodnega položaja meril preko vrat. V 75. minuti nov zadetek v mreži Mure, zabil je Lovro Bizjak. Za končni izid je 87. minuti zadel Denis Popović, vmes pa je Mihelak z nekaj dobrimi posredovanji poskrbel, da poraz ni bil še izdatnejši.

Minimalno 8 znakov