banner_carno_bejli_kout.png
cepljenje.jpg

CEPLJENJE

Bodi prvak, cepi se!

Zdravstveni dom Murska Sobota in državni prvaki NŠ Mura s sloganom BODI PRVAK, CEPI SE! pozivamo Pomurke in Pomurce, da se pridružijo skupnemu boju proti COVID-19 in se cepijo.

Članska ekipa

ponedeljek, 7. junij 2021, 17.22

Pomurska regija za ostalimi slovenskimi regijami zaostaja v deležu cepljenih prebivalcev. Delež cepljenih z vsemi odmerki cepiva proti COVID-19 v Pomurju, po podatkih NIJZ, predstavlja danes, 7. junija 2021, 19,9 %, kar je manj od slovenskega povprečja in najmanj med vsemi slovenskimi statističnimi regijami.

Verjamemo, da so vrhunski športniki - državni prvaki v nogometu, z lastnim vzorom in dejanji, pokazali, da se odgovornost za skupno dobro začne pri vsakem posamezniku.

Z namenom obveščati o pomembnosti cepljenja, smo ZD Murska Sobota in igralci NŠ Mura pripravili skupno akcijo. Zdravstveno osebje ZD Murska Sobota je cepljenje nogometašev NŠ Mura izvedlo na stadionu Fazanerija.

Cepljenje nam bo vsem omogočilo bolj normalno življenje, tudi obiskovanje nogometnih tekem. Želimo si praznih bolnišnic in polnih stadionov.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
Naslednja tekma
ns_MURA_80px.png
80px-FK_Partizan.png
Prijateljska tekma

Fazanerija

sobota, 26. junij 2021 18.00

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  Pivovarna Union

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti