banner_carno_bejli_kout.png
DSC_9615_FullHD.jpg

PRIPRAVE

Čarno-bejli znova na delu

Nogometaši Mure so se po dvotedenskem premoru danes znova zbrali in opravili prvi trening.

Članska ekipa

ponedeljek, 4. januar 2021, 13.03

Prvi dan, dva treninga. Čarno-bejli so po dvotedenskem premoru znova zbrani in zagnani pred nadaljevanjem sezone. Prvi trening je bil namenjen testiranju na atletski stezi, že na popoldanskem pa se bodo znova soočili z žogo.

»Prvenstvo se začne zgodaj in imamo na razpolago 6 tednov priprav. Nisem želel prepustiti uvodnega dela priprav igralcem samim, saj v poletnih mesecih praktično ni bilo priprav,« je pred začetkom prvega treninga povedal trener Ante Šimundža.

 »Poleti je bil premor zelo kratek, zato sta nam ta dva tedna pomenila veliko in lahko rečem, da smo se vsi dobro odpočili. Zdaj je na nas, da se dobro pripravimo in v nadaljevanju sezone že bolj 'pritisnemo' in ostanemo na najboljših treh mestih v ligi,« je dodal Luka Bobičanec.

Prvi trening so opravili naslednji igralci: Marko Zalokar (vratar), Dušan Gyergyek (vratar), Lan Erjavec (vratar), Vid Šumenjak (vratar), Matic Maruško, Žan Karničnik, Žiga Kous, Klemen Šturm, Klemen Pucko, Jan Gorenc, Jure Travner, Dragan Lovrić, Nino Kouter, Luka Bobičanec, Tomi Horvat, Luka Marič, Aljaž Antolin, Filip Kosi, Tio Cipot, Samsindin Ouro, Amadej Maroša, Kevin Žižek, Kai Cipot, Vito Štrakl, Mihael Klepač in Andrija Filipović. Po individualnem programu zaenkrat vadijo še Matko Obradović, Marin Karamarko, Alen Kozar, Renato Simić in Staniša Mandić, ki okrevajo po poškodbah. Zaradi poškodbe bo uvodne dni priprav izpustil Marko Brkić.

Uvodni del priprav bodo čarno-bejli opravili v Murski Soboti, kjer bodo odigrali tri pripravljalne tekme. Osrednji del bo že četrto leto zapored minil v Turčiji, kjer bodo Muraši med 20. januarjem in 1. februarjem odigrali tri močne mednarodne pripravljalne tekme. Po vrnitvi iz Turčije pred prvim spomladanskim delom, ki bo 10. februarja na Fazaneriji z NK Tabor Sežana, sledi še generalka.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
Naslednja tekma
ns_MURA_80px.png
NKCelje_80px.png
Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021

Mestni stadion Fazanerija

petek, 16. april 2021 19.00

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti